Love Wings Relations and Dating WordPress Theme Theme

Love Wings Relations and Dating WordPress Theme Theme 98481
Thema live demo
Love Wings Relations and Dating WordPress Theme

WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

LoveWings is een premium en stijlvol WordPress-thema voor datingsites, relatiediensten, bureau, modellenportfolio, sociale groepen en teams. Het thema wordt versterkt met een zeer flexibele XModels WordPress-plug-in voor persoonlijke profielpagina's. Met behulp van dit thema kunt u een directory met profielen maken met doorzoekbare modeleigenschappen (leeftijd, gewicht, lengte, locatie, services, enz.). Daarnaast kunt u voor elk model een afbeeldingengalerij en een videobestand uploaden. Contactgegevens en sociale profielen kunnen ook eenvoudig worden toegevoegd. Een andere geweldige functie is de integratie met de boekingsplug-in en contactformulieren waarmee u rechtstreeks of via de sitebeheerder contact kunt opnemen met het model. De directory wordt vooraf gemodereerd en beheerd door de sitebeheerder. Modellen kunnen aanmeldingen voor registratie verzenden met behulp van geavanceerde contactformulieren die het mogelijk maken om CV, fotogalerij, videobestanden etc. bij te voegen Profielregistratie en moderatie wordt uitgevoerd door de sitebeheerder. documentatieWordPress child-themaWordPress-themabronbestanden3 maand gratis technische ondersteuningGebruik het Lovewings-thema om een geweldig datingbureau of datingdirectory-website te bouwen. Let op, de afbeeldingen vallen niet onder de licentie en de demogegevens bevatten wazige afbeeldingen van de modellen eigen inhoud).

Template 98481: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Modellenbureau, Dating, Mode, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:adult, agency, directory, entertainment, model, portfolio, profile, sex
Features:Premium, Responsive
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:Revolution Slider, Booked
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?