Risen WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Leer mensen van God en elkaar houden met de WordPress-themakerksjabloon Neem een kans en verken de WordPress-themakerksjabloon ontworpen met Elementor en een stel krachtige add-ons met meer dan honderd functies! Het thema is gebouwd met een diversiteit aan aantrekkelijke blokken en secties, zodat de kijkers zich kalm en veilig voelen. Het ontwerp van het thema zit vol met charmante details en opvallende elementen, die je helpen om je eigen tedere en nette blog te runnen. Bekijk bovendien de aantrekkelijke demo-inhoud van de WordPress-themakerksjabloon! Een grote verscheidenheid aan pictogrammen, afbeeldingen en lay-outs staan volledig tot uw dienst! Bovendien is alle inhoud geoptimaliseerd om de hoogste beoordelingen in elke zoekmachine te verslaan, zodat u de laadsnelheid van uw website niet verliest. Bovendien krijgt u met het unieke, vooraf gebouwde pakket paginasjablonen van de WordPress-themakerksjabloon de mogelijkheid om uw kerk en gemeenschap in het beste licht te vertegenwoordigen. Er worden enkele pagina's gepresenteerd, zoals: Startpagina, die is bedoeld om mensen te verwelkomen, enkele van uw recente berichten te presenteren, een donatie doet en laat zien waar u te vinden bent. Over ons pagina, waar u de bezoekers meer gedetailleerde informatie kunt geven over uw kerk en uw leidende predikanten. Ministeries pagina - hier kunt u informatie plaatsen over uw ministeries en de laatste preken. Evenementenpagina, met als hoofddoel de komende evenementen en het doel ervan te presenteren. Eén evenementpagina - vertel mensen welke doelen dit evenement wil bereiken. Contactenpagina, die bedoeld is om uw contacten en locatie te tonen. Het belangrijkste doel van de WordPress-themakerksjabloon is om mensen te vertellen over uw waarden en principes. Geef mensen een warm welkom met de aantrekkelijke kleurrijke banners en de call-to-action-knoppen. Sommige van uw laatste nieuws en recente berichten worden direct op de startpagina geplaatst. Alle berichten zijn georganiseerd in een paar verschillende lay-outs, die u eenvoudig kunt aanpassen met behulp van de drag-and-drop-technologie. Bovendien biedt de WordPress-themakerksjabloon ook de mogelijkheid om een Google-kaartwidget toe te voegen zodat mensen weten waar uw ministeries zich bevinden. Via het gedeelte met contactformulieren kunnen bezoekers u een bericht sturen of een beoordeling achterlaten. Stuur ons een sms als er hulp nodig is De meest bekwame technische supporters helpen u een probleem binnen enkele minuten op te lossen. Als u problemen ondervindt tijdens het installeren of uitvoeren van de WordPress-themakerksjabloon, schrijft u ons en ons team geeft u alle nodige instructies.

Template 94054: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:45
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Liefdadigheid, Mens en Maatschappij
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?