ProHealth WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Geef mensen een reden om hun lichaam te verbeteren Deel uw ideeën en help mensen zich bewust te worden van de nieuwste schoonheidstrends en tips! Met het moderne en tedere gezonde leven WordPress-thema, kunt u mensen informeren over de meest nuttige crèmes, voordelen van biologische cosmetica en nog veel meer. Vergroot het publiek, dat klaar is om hun leven te veranderen, maar help hen ook gezonder en mooier te worden. Run je eigen fascinerende blog, sorteer berichten in categorieën en krijg meer volgers. Het gezonde WordPress-thema heeft een heleboel voordelen vanwege alle beschikbare demo-inhoud. Een grote verscheidenheid aan pictogrammen en afbeeldingen wacht op u. U kunt het gebruiken voor branding of om uw website aantrekkelijker te maken. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor het verlies van de laadsnelheid van de website. Alle pagina's zijn geoptimaliseerd en SEO-vriendelijk en staan klaar om u te helpen bij het bouwen van een zeer responsieve en onderhoudende blog. Ontdek de mogelijkheden van het thema Het gezonde leven WordPress-thema bevat ook een grote verscheidenheid aan beschikbare, eerder gebouwde pagina's. Het enige dat u hoeft te doen, is het gewoon opvullen met uw originele inhoud. Onder deze pagina's zijn: Startpagina, waar u uw recente berichten en de andere berichten kunt presenteren, onderverdeeld in verschillende categorieën. Overpagina, die is bedoeld om wat meer informatie over het concept van uw blog te presenteren. Categorieënpagina, eigenlijk uw blogpagina, waar u uw berichten in een moderne lay-out kunt plaatsen. Pagina met één bericht, waar u uw enkele bericht en een gedeelte met getuigenissen kunt presenteren. Contactenpagina - hier kunt u mensen betrekken om contact met u te houden. Met het gezonde WordPress-thema kun je al je ideeën waarmaken! Gebruik verschillende moderne lay-outs om uw berichten op de startpagina te ordenen. De voettekst van het thema bevat een abonnementsveld waarmee mensen nieuwsbrieven ontvangen. Op de categoriepagina worden al uw berichten getoond. U kunt de pagina zelfs aanpassen en van lay-out wisselen. Bovendien biedt het gezonde WordPress-thema je de widget voor getuigenissen, die de beoordelingen laat zien, zodat je een aantal schoonheids- of huidverzorgingsproducten kunt promoten. De contactformulierwidget geeft volgers de mogelijkheid om u een bericht te sturen of een recensie te schrijven. Vraag gerust om advies Als u problemen ondervindt bij het gebruik van het gezonde WordPress-thema, stel dit dan gerust aan ons team van technische supporters. Wij helpen u bij het installeren, aanpassen of bewerken van het hele thema en de afzonderlijke secties. Stuur ons een sms en krijg binnen enkele minuten antwoord.

Template 92869: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:18
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Levenscoach, Persoonlijk, Mens en Maatschappij
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?