Fury WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

De mogelijkheden van een geavanceerd WordPress-gamingthema Bekijk het meest innovatieve en aantrekkelijke WordPress-gamingthema dat is gemaakt met de hulp van de Elementor en een aantal krachtige add-ons. Een van de meest effectieve manieren om uw team over de hele wereld bekend te maken en een goede indruk te maken, is door uw eigen website te maken. Het thema is bedoeld om uw prijzen en alliantiestatistieken te presenteren en om de sponsors te begroeten, die u ondersteunen. Met het WordPress gaming-thema kun je je team promoten en fans informeren over de nieuwste evenementen en kampioenschappen. Mensen blijven ingeschakeld voor het laatste nieuws over je team en de meest besproken problemen en trends in de gamingwereld. Bovendien biedt het thema u alle beschikbare democontent. Gebruik stijlvolle en aantrekkelijke pictogrammen voor branding of om sponsors te presenteren. Alle afbeeldingen zijn ook gratis te gebruiken. Bovendien wachten de vooraf gebouwde paginasjablonen van het WordPress-gamingthema ook op je. Allemaal SEO-vriendelijk en responsive, ze zijn ook gemakkelijk aan te passen. Onder de paginasjablonen zijn: Startpagina, waar u sponsors, grote evenementen van dit jaar en de belangrijkste spelers van uw team kunt plaatsen. De pagina Over is bedoeld om uw team aan de fans en bezoekers voor te stellen en uw prijzen te etaleren. Eén teampagina, waar u een gedetailleerd stukje informatie over een enkele speler in uw team kunt plaatsen. Sponsorspagina, met als belangrijkste doel alle sponsors te begroeten die u ondersteunen. Divisiespagina - hier kun je wat meer vertellen over je team en over elke speler. Nieuwspagina, die bedoeld is om uw berichten op een moderne en aantrekkelijke manier te presenteren. Contactenpagina, waar u uw sociale links kunt plaatsen. Maak kennis met de voordelen van het WordPress-gamingthema Als we het hebben over het unieke ontwerp van het WordPress-gamingthema, is het gemakkelijk op te merken dat een aantal aantrekkelijke secties en blokken hier zijn verzameld. Een aantrekkelijke moderne lay-out zal de aandacht van elke kijker trekken. Er zijn er een paar, maar je kunt er tussen een schakelen of ze allemaal gebruiken! Bovendien biedt het WordPress gaming-thema je de mogelijkheid om extra elementen toe te voegen. Met behulp van de Elementor-plug-in voor slepen en neerzetten kunt u een paar secties op uw pagina's implementeren. U kunt bijvoorbeeld op elke pagina een contactformulier toevoegen waarop mensen u een bericht of een recensie kunnen achterlaten. Het kan je helpen om met fans te communiceren. Bovendien is de presentatie van de welvaart van uw team beschikbaar met de voortgangsbalken of voortgangscirkels. Vraag om advies. Wees niet bang als u problemen ondervindt tijdens het werken met het WordPress-gamingthema. Het team van ervaren supporters staat klaar om u te helpen wanneer u daarom vraagt. Schrijf ons als u hulp nodig hebt bij de installatie of aanpassing.

Template 92793: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:29
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Games, Entertainment, Games & Uitgaan
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?