Events company WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Kleurrijk en multifunctioneel thema voor het beheer van evenementenwebsites Een van de beste manieren om uw diensten bij een breed publiek te promoten, is door een persoonlijke website te maken. Met behulp van de tools van de website voor evenementenbeheer kunt u eenvoudig meer klanten werven en uw services promoten. Het thema is heel nuttig voor u als u een bureau heeft dat gespecialiseerd is in elke vorm van evenementenbeheer, van festivals tot tentoonstellingen. Het thema zit vol met unieke ontwerpoplossingen. Een aantal functies en functies zijn verzameld op de pagina's van het thema. Bovendien is ook het vermogen om eenvoudig en moeiteloos aan te passen inbegrepen. Het thema van de website voor evenementbeheer biedt u de unieke mogelijkheid om alle beschikbare democontent te gebruiken. Een aantal elegante pictogrammen kunnen worden gebruikt om uw partners te laten zien, terwijl prachtige afbeeldingen uw pagina's er aantrekkelijker uit laten zien. Bovendien is een solide aantal vooraf gebouwde paginasjablonen van de website voor evenementbeheer beschikbaar. Onder hen zijn: Startpagina, die wat inleidende inleidende informatie bevat; Overpagina, waar u een paar woorden over uw evenementenbureau en een call-to-action-knop kunt plaatsen. Services-pagina - bedoeld om uw services in een moderne lay-out onder de aandacht te brengen. Klantenpagina - hier kunt u uw klanten of partners voorstellen. Evenementenpagina, waar u informatie kunt plaatsen over uw recente evenementen. Contactenpagina staat tot uw dienst om uw contacten te presenteren. Eén evenementpagina, bedoeld om in detail te vertellen over een van de evenementen die u kunt organiseren. Alle aantrekkelijke secties beschikbaar Om uw website er modern en betrouwbaar uit te laten zien, maakt u gebruik van de grote verscheidenheid aan secties en elementen die bij de website voor evenementbeheer worden geleverd. Voeg een Google map widget toe om te laten zien waar uw kantoren zich bevinden. U kunt ook een contactformulier gebruiken om mensen een bericht achter te laten. De widget Getuigenissen kan de beoordelingen van eerdere klanten weergeven. Bovendien biedt de website voor evenementbeheer u de mogelijkheid om een widget voor teamleden toe te voegen, om uw creatieve team aan de bezoekers voor te stellen. Er zijn ook een paar geanimeerde effecten aan boord! De countdown timer widget helpt om te laten zien hoeveel tijd er nog is voor het nieuwe evenement. Stel geen hulp uit als dat nodig is Stuur ons een sms als u advies nodig hebt tijdens het gebruik van de website voor evenementbeheer. Het team van deskundige ondersteuningsspecialisten staat altijd klaar om u te helpen bij problemen. We wachten 24/7 op uw vragen, zelfs in het weekend.

Template 92613: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:51
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Event Planner, Entertainment, Games & Uitgaan
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?