Jhon Doe WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Help mensen hun merk tot leven te brengen Verken het webontwikkelaarsthema, gebouwd met WordPress om aan al uw behoeften te voldoen. Het lijkt het krachtigste hulpmiddel voor het bouwen van uw website. Tegenwoordig kan niets uw services beter promoten dan de webportfolio. Toon uw projecten, maak mensen geïnteresseerd en garandeer hoogwaardige diensten met ons gloednieuwe thema. Het zal behoorlijk nuttig zijn, of u nu een webontwikkelaar, een contentmaker, manager of een mobiele applicatie-ontwikkelaar bent. Over het ontwerp van het webontwikkelaarsthema gesproken, biedt WordPress u de mogelijkheid om meerdere add-ons en alle kracht van de Elementor-plug-in te gebruiken om een stijlvolle en aantrekkelijke website te maken. De interface van het thema bestaat uit opvallende blokken en secties, die zijn. bovendien zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen. Wat betreft de demo-inhoud, hier vindt u een aantal pictogrammen en afbeeldingen die u voor elk doel kunt gebruiken. Bovendien bevat het webontwikkelaarsthema, gebouwd met WordPress, het pakket van 5 vooraf gebouwde pagina's, allemaal volledig voor SEO geoptimaliseerd en direct klaar voor gebruik. Onder hen zijn: Startpagina, die bedoeld is om een klein beetje informatie over u, uw diensten, werkplekken en recente werken te geven. Over-pagina, waar meer details over uw services worden geplaatst. Werkpagina - hier kunt u enkele van uw projecten in een moderne lay-out presenteren. Enkele werkpagina, die u kunt gebruiken om te vertellen over een van de meest succesvolle projecten om het vertrouwen van klanten te winnen. Contactenpagina, waar uw contacten en sociale links worden geplaatst. Maak kennis met de geavanceerde blokken en secties Het thema van de webontwikkelaar is vrij minimalistisch en netjes, maar het bevat een aantal aantrekkelijke elementen, die zijn bedoeld om meer klanten aan te trekken en uw website gevraagd en waardevol te maken. De call-to-action-knop biedt aan om contact met u op te nemen of uw andere portfolio's te bezoeken. Veel pictogrammenlijsten introduceren de informatie op een comfortabele manier. Bovendien maakt het webontwikkelaarsthema het mogelijk om tussen verschillende indelingen te schakelen om de aandacht van de bezoekers te trekken en uw diensten en recente werken in een moderne lay-out te presenteren. In het gedeelte met contactformulieren kunnen mensen u een bericht schrijven of een beoordeling achterlaten. Bovendien kunt u extra blokken aan uw pagina's toevoegen. Gebruik de Google map widget voor het geval u een kantoor heeft. Wat betreft de extra blokken van het webontwikkelaarsthema, kunt u cirkels van voortgang of voortgangsbalken gebruiken om de welvaart van uw services te laten zien. Een heleboel geanimeerde effecten kunnen ook worden geïmplementeerd in tekst, afbeeldingen en zelfs blokken. U kunt ook de speciale portfoliowidget of een serviceswidget gebruiken, waarmee u tijd kunt besparen en uw werken op een aantrekkelijke manier kunt organiseren.

Template 92284: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:49
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Webdesigner, Ontwerp, Design en Fotografie
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?