ProFlow WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Promoot uw bedrijf met de moderne bestemmingspagina Een van de beste manieren om de populariteit van uw services te vergroten en bekend te worden bij een breed publiek, is door een persoonlijke website te maken. Met behulp van de functionaliteit van het bloemist WordPress-thema kunt u snel en moeiteloos de horizon van uw bedrijf uitbreiden. Het thema zit vol met unieke ontwerpoplossingen. Een aantal functies en functies zijn verzameld op de pagina's van het thema. Het enige dat u hoeft te doen, is het gewoon te vullen met uw unieke inhoud. Bovendien is het WordPress-thema van de bloemist gemaakt als een bestemmingspagina, zodat het voor klanten heel gemakkelijk en comfortabel is om het te volgen en alleen aandacht te besteden aan de belangrijke dingen. Alle benodigde informatie wordt op één plaats verzameld, evenals de demo-afbeeldingen, lay-outs en lettertypen. Bovendien kunt u ze zonder enige moeite aanpassen. U kunt ook de volgorde van de secties wijzigen. Ontdek de mogelijkheden van het thema Wat is aantrekkelijker dan de call-to-action-knoppen? Het bloemist WordPress-thema heeft ze! Evenals het ankermenu, dat u helpt bij de navigatie op de pagina. Het videogedeelte is ook beschikbaar. Het is heel handig als je je werkproces wilt laten zien en bezoekers wilt entertainen. Bovendien kun je zelfs een video-afspeellijst maken. De portfoliowidget van het bloemist-WordPress-thema toont uw eerdere werken in een moderne en nette indeling. In het veld Abonnement worden mensen betrokken om een e-mail achter te laten en nieuwsbrieven te ontvangen. De Instagram-widget is ook aan boord en zal nuttig zijn voor de promotie van uw Instagram-account. Bovendien bevat de multifunctionele voettekst een contactformulier waarmee mensen u een bericht kunnen schrijven of een beoordeling kunnen achterlaten. Bovendien was het aanpassingsproces nog nooit zo eenvoudig! Met de mogelijkheden van het bloemist WordPress-thema, kunt u een Google map-widget toevoegen om mensen te informeren waar uw kantoren zich bevinden. Gebruik een afteltimer om mensen te informeren over de komende kortingen. De voortgangscirkels laten de welvaart van uw bedrijf zien. Over de aanvullende widgets van het WordPress-thema van de bloemist gesproken, u kunt ook de prijslijstwidget of prijstabellen gebruiken om te laten zien hoe uw services kosten. De widget voor teamleden is ook beschikbaar met behulp van de krachtige Elementor-plug-in. Evenals de widget voor getuigenissen, die bedoeld is om beoordelingen te tonen. Sms ons als je problemen hebt Geen problemen meer met het downloaden van plug-ins of het maken van blokken! Het team van goed geïnformeerde supporters wacht op u om u te helpen bij problemen tijdens het installeren of gebruiken van de WordPress-bloemistthema's. Laat een bericht achter en we beantwoorden u binnen enkele minuten.

Template 92026: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Bloemen, Cadeaus en Bloemen
Tags:bouquet, decorating, decoration, download, events, florist, free, templates, theme, themes, wordpress, website, elementor, wp
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, Ecwid
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?