FunCare WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Ontdek het talent in uw kind met het thema Daycare Website Design Bouw een perfecte website voor de promotie van uw diensten en maak de kindertijd van veel kinderen de meest memorabele tijd in hun leven. Het thema van de kinderdagverblijfwebsite heeft een modern design en zit vol met functionele functies, die erop gericht zijn uw salon op de meest uitstekende manier weer te geven. Grijp uw kans en gebruik de sjablonen om mensen te verzekeren dat uw kinderdagverblijf solide en betrouwbaar is. Bovendien wordt het thema van de kinderdagverblijfwebsite aangedreven door WordPress en heeft het een verscheidenheid aan functies. Het thema zal een geweldige oplossing zijn voor diegenen die een educatief platform voor kinderen of een kinderdagverblijf hebben. Het zit vol met de demo-inhoud, die u voor elk doel kunt gebruiken. Een aantal pictogrammen en afbeeldingen van het thema van de website voor kinderopvang kunnen worden gebruikt om uw services te introduceren of voor branding. Bovendien krijgt u ook het startpakket met eerder gemaakte pagina's, allemaal geoptimaliseerd voor SEO en flexibel. Onder hen zijn: Startpagina, die is bedoeld om een stukje inleidende informatie over uw centrum en uw diensten te geven. Over de pagina, waar u het verhaal van uw bedrijf kunt presenteren en uw teamleden kunt voorstellen. Programma-pagina, die vertelt over uw groepen. Curriculum pagina - hier kun je het lesrooster en je lessen laten zien. Pagina Ouders, die de informatie voor ouders bevat.

Template 91273: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:54
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Pop-up Manager, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Dagopvang, Gezin, Woning en Gezin, Kinderen
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?