Web Portfolio WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Bouw de webportfolio van uw dromen op Wat kan er voor een mens belangrijker zijn dan zelfexpressie? Daarom maakt het niet uit of u een professionele webontwikkelaar bent of net bent begonnen met uw provider - u moet opdagen! Kies de beste van de portfolio-sjablonen voor webontwikkelaars en promoot uw vaardigheden en services op de meest solide manier. Stap uit de menigte en kreeg een minimalistische en dynamische sjabloon, gericht op de aandacht van de bezoekers. Het concept van het portfolio van webontwikkelaarssjablonen biedt een minimalistische aanpak. De website is gebouwd als één pagina, zodat de bezoekers niet op de pagina's hoeven te surfen om een stukje informatie te vinden. Het geheim van succes ligt in het laconicisme. Alle links op sociale netwerken of portfolio's bevinden zich in de voettekst van de website. Bovendien past de dynamische header perfect in de interface van uw website. Voel je vrij om enkele wijzigingen aan te brengen Nog een extra mogelijkheid van de portfoliosjabloon voor webontwikkelaars is dat deze is gemaakt met behulp van de Elementor-plug-in en een aantal krachtige add-ons. Dat maakt het thema zeer flexibel en aanpasbaar. U kunt de componenten bewerken, verwijderen of vervangen, of zelfs nieuwe toevoegen. U kunt bijvoorbeeld blokken toevoegen zoals: Een geanimeerd vak of geanimeerde tekst, voor het geval u een website dynamischer wilt maken; Audio- of videospeler om uw werken of recensies van klanten te presenteren; Gebruik het blok met getuigenissen om ook beoordelingen weer te geven; Cirkels van vooruitgang of voortgangsbalken tonen de welvaart van uw diensten; Met behulp van de slimme tellers kunt u uw jarenlange ervaring of het aantal succesvolle projecten laten zien; U kunt het portfolioblok zelfs rechtstreeks op uw webpagina gebruiken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat u met de portfoliosjabloon voor webontwikkelaars een Google map-widget kunt toevoegen om mensen te helpen uw kantoor te vinden. Ook kunnen mensen via het vooraf gebouwde contactformulier een bericht schrijven of een beoordeling achterlaten. Gebruik de teamlidwidget om het lid van uw team te presenteren. Het prijslijstblok is behoorlijk handig als u de prijslijst van uw services wilt presenteren. Bovendien biedt de portfoliosjabloon voor webontwikkelaars u de mogelijkheid om extra pagina's aan uw website toe te voegen. Als je de functionaliteit van het thema wilt cultiveren, kun je dit zonder enige moeite doen! Het thema wordt mogelijk gemaakt door WordPress, dus het proces van het maken van nog een pagina zal een kwestie van klikken zijn. De steungroep zal er voor u zijn De meest deskundige technische specialist zal u zelfs geen minuut verlaten. Als u problemen ondervindt bij het installeren of uitvoeren van de portfoliosjabloon voor webontwikkelaars, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam voor de juiste instructies. Wij helpen u ook om uw website aan te passen.

Template 90669: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Webontwikkeling, Software, Computers en Internet
Tags:design, developer, landing, page, portfolio, template, templates, theme, themes, web, wordpress, website, elementor, wp
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?