BusUp WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Betrokken zijn bij de wereld van spreken in het openbaar Een van de beste manieren om uw diensten bij een breed publiek te promoten, is door een persoonlijke website te maken. Met behulp van de openbare sprekerswebsite kunt u uw bedrijf of platform bekend en gevraagd maken. Het thema zit vol met unieke ontwerpoplossingen en bevat ook alle demo-inhoud, inclusief afbeeldingen en pictogrammen. Een aantal functies en functies zijn verzameld op de pagina's van het thema. Het enige dat u hoeft te doen, is het gewoon te vullen met uw unieke inhoud. Het thema verschijnt als de unieke ontwerpoplossing, op een minimalistische stijlvolle manier tot stand gebracht. Bovendien zijn alle secties van de openbare sprekerswebsite geoptimaliseerd voor SEO, waardoor u de topposities in elke zoekmachine kunt bereiken. Het thema zal heel nuttig zijn voor een enkele openbare spreker, een platform voor mentoren of coaches, een bedrijf dat zijn zakelijke coachingdiensten aanbiedt. Voel je vrij om alle paginasjablonen te gebruiken De openbare sprekerswebsite van BusUp bevat alle benodigde pagina's voor een creatieve en succesvolle start van je platform. Alle pagina's kunnen eenvoudig worden aangepast als u dat wilt. Onder die pagina's zijn: Startpagina; Over pagina; Pagina met oplossingen; Klanten verhaalpagina; Contacten pagina. De mogelijkheden van de openbare sprekerswebsite worden geïntroduceerd door een aantal multifunctionele secties. Aantrekkelijke schuifregelaars zullen de aandacht van elke klant trekken, evenals de prachtige banners. De hoofdstukken over getuigenissen kunnen worden gebruikt om de beoordelingen van eerdere klanten te laten zien. Bovendien is de widget voor teamleden bedoeld om uw team aan mensen voor te stellen en hen het gevoel te geven dat ze u al kennen. Bovendien bevat de website voor sprekers van het publiek een aantal videofragmenten, die zowel klanten zullen vermaken als nuttige informatie zullen geven. Met behulp van de Elementor-plug-in voor slepen en neerzetten en een aantal krachtige add-ons, kunt u een paar blokken op uw pagina's implementeren. Voeg een abonnementsveld of een slimme teller-widget toe om een aantal van uw succesvolle projecten te presenteren. Bovendien kunt u een Google map-widget toevoegen om mensen te laten weten waar ze u kunnen vinden, voor het geval dat uw bedrijf een kantoor heeft. Gebruik een widget voor prijstabellen om informatie te geven over het prijsbeleid. De openbare sprekerswebsite biedt u ook de mogelijkheid om cirkels van voortgang en voortgangsbalken toe te voegen. Schrijf ons voor een advies Als u eenmaal de website van de sprekers in het openbaar bezit, krijgt u ook de unieke mogelijkheid om ons ondersteuningsteam te sms'en wanneer dat nodig is. Een team van ervaren supporters staat klaar om je te helpen bij eventuele problemen.

Template 90400: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:117
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Levenscoach, Zakelijk, Mens en Maatschappij
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Wp&woo:1
Tags:business, coach, download, mentor, motivational, public, speaker, speech, template, templates, themes, training
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?