MarketAds WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Digitale marketing-sjablonen voor uw doelen Op zoek naar digitale marketing-sjablonen om uw digitale marketingbureau succesvol te introduceren? Als eigenaar van een dergelijk bedrijf weet u hoe belangrijk de website is voor bedrijfspromotie. We hebben een dergelijk ontwerp voor u ontwikkeld dat alle benodigde vestigingen omvat om een sterk bedrijfsplatform te bouwen. Om MarketAds anders te maken dan andere digitale marketingsjablonen, besluiten we het in een schetsmatig ontwerp te maken. Daarom ziet het er modern uit en verstoort het de perceptie van de tekst niet. Deel uw digitale strategieën In onze digitale marketingsjablonen bieden we voldoende ruimte voor het presenteren van uw diensten en strategieën. Hetzelfde met MarketAds. Daar vindt u speciale secties en pagina's waar u paragrafen over uw voordelen kunt plaatsen: Met behulp van lijsten kunt u kort vertellen over de belangrijkste kenmerken van uw werk. In speciale rechthoeken kunt u de stappen zetten om een strategie te maken. kies uw bureau of niet - dit is de belangrijkste beslissing die uw bezoekers moeten nemen wanneer ze uw site bezoeken. Getuigenissen kunnen hen helpen de juiste keuze te maken door de mening van anderen te lezen. U kunt uw services en tools volledig beschrijven op de pagina Services. Geef een verklaring waarom deze services nuttig zijn en hoe ze de verkoop kunnen verhogen. Speciale carrousel kan u helpen om de paginaruimte te besparen. Met een Consultation-knop kunnen uw bezoekers het formulier snel invullen en de tijd reserveren met een paar klikken. Ze kunnen ook contact met u opnemen door de Contact-pagina van digitale marketingsjablonen te bezoeken en de benodigde gegevens in het contactformulier in te voeren. Om te laten zien dat de bedrijfsstrategieën door echte specialisten worden gecreëerd, laat uw team aan het publiek zien wat hun prestaties zijn in de digitale marketingwereld. We laten ruimte om hun foto's en korte biografie op de pagina Over te zetten. Trek de lezers aan Houd de gebruikers op de hoogte van wat er gebeurt in de digitale marketingwereld. Voor dit doel hebben we een speciale nieuwspagina opgesteld. U kunt uw artikelen daar plaatsen om uw website veelzijdig en aantrekkelijker voor lezers te maken. Het beschrijven van uw services is goed, maar deel het belangrijkste nieuws en de nieuwste trends om te laten zien hoe goed u op dit gebied bent. U kunt de voorbereide tekst en widgets die we u in MarketAds aanbieden altijd wijzigen zoals u wilt. Gebruik de speciale Elementor-plug-in voor Wordpress en pas digitale marketingsjablonen aan voor uzelf. Als u bang bent voor afwezigheid van ervaring bij het werken met WordPress en Elementor, staan wij klaar om u 24/7 te helpen. Onze gekwalificeerde specialisten hebben voldoende kennis en ervaring om het met u te delen en al uw problemen op te lossen.

Template 90259: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:87
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog
Onderwerp(en):Marketing Bureau, Management, Reclamebureau, Zakelijk, Dienstverlening
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?