La Minor WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Nette en stijlvolle manier om mensen over uw blog te vertellen Laat de wereld uw merk weten met het nieuwe stijlvolle WordPress-thema. Of je pad naar succes lang en zwaar was of je snel beweegt en bijna de sterren hebt bereikt, dit thema zal een schat voor je zijn! Ontworpen met behulp van krachtige plug-ins, zoals Elementor- en Jet-plug-ins, heeft het een aantal innovatieve functies. Het zal heel nuttig zijn voor diegenen die hun bedrijf op internet willen promoten. Ontdek de overtuigende functionaliteit Zodra u het WordPress-thema van het verhaal bezit, krijgt u een pakket volledig uitgeruste pagina's. Ze zijn gemaakt in het minimalistische zwart-witconcept, waardoor je blog er betrouwbaar en stabiel uitziet. Onder deze pagina's zijn: Onze geschiedenispagina - die eventueel de startpagina kan worden, als u dat wilt. Hier kun je kijkers vertellen over je verhaal en een korte introductie geven; Vacaturespagina - wat best handig is voor bedrijven en merken die op zoek zijn naar getalenteerde actieve mensen om bij uw bedrijf te werken; Perspagina kan worden gebruikt om een goede indruk te maken. Hier kunt u een artikel uit een beroemde krant plaatsen, waar uw merk werd genoemd; Eindelijk de blogpagina. Een van de belangrijkste dingen bij het promoten van uw merk is het vermaken van uw klanten. Gebruik een persoonlijk blog om contact te maken met kijkers en hen op de hoogte te houden van de nieuwste inkomsten. Er is ook een enkele blogpagina beschikbaar. Hier verschijnt je enkele bericht. Welke functies krijg je met het thema Het verhaalmerk WordPress-thema heeft een breed scala aan functies en blokken. Een aantal secties, allemaal klaar voor gebruik, zorgen ervoor dat alle inhoud er netjes en duidelijk uitziet. De berichten zijn in verschillende lay-outs gebouwd, zodat klanten geen tijd hebben om zich te vervelen! Verticale tijdlijnen zijn georganiseerd om uw inhoud gestructureerd te maken. De berichten van het verhaalmerk WordPress-thema zijn gemaakt met de slimme berichtenlijstwidget, waarmee je het aantal kolommen kunt bewerken, de afbeeldingsgrootte kunt wijzigen, een knop Meer lezen en nog veel meer kunt toevoegen. Bovendien kunt u een pictogrammenlijst gebruiken voor het geval u op zoek bent naar nieuwe medewerkers. Voel je vrij om je blog aan te passen Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het concept verliest, voor het geval je een aantal wijzigingen in het ontwerp wilt aanbrengen. De blokken van het verhaalmerk WordPress-thema zijn SEO-vriendelijk en flexibel. Het enige wat u hoeft te doen is ze te voelen met uw inhoud. Het kleurenschema van de website kan ook met een paar klikken worden gewijzigd. Stuur ons een sms als u problemen ondervindt Stel het ondersteuningsteam niet uit als u advies nodig hebt bij het gebruik van het verhaalmerk WordPress. Het team van deskundige specialisten staat altijd klaar om u te helpen met elk probleem. We wachten 24/7 op uw vragen, zelfs in het weekend.

Template 89766: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:43
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Author_user_id:1519369
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Timeline, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Cafe en Restaurant, Zakelijk, Horeca en Levensmiddelen
Wp&woo:1
Tags:brand, design, download, free, template, templates, theme, themes, website, cv, blog, elementor, wp
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?