App WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Coole softwaresjabloon met de klassieke structuur voor digitaal product Wat is de beste manier om een nieuw product op de markt te brengen? Natuurlijk moet u er een bestemmingspagina voor maken om mensen op de hoogte te stellen van de app op de webruimte. Een nieuwe applicatie, update of smartphone kan op zijn best worden gedemonstreerd met de App-softwaresjabloon voor WordPress. Deze app-softwaresjabloon heeft een eenvoudige structuur zonder extra afleidende pagina's. U kunt alle belangrijke voordelen van uw product op één bestemmingspagina weergeven. Gebruik hiervoor alle benodigde secties: een heldensectie is voor presentatie met navigatieknoppen, blok voor het beschrijven van de belangrijkste voordelen, informatie over de ondersteuningsservice en de veelgestelde vragen. Gebruik widgets om belangrijke informatie te omkaderen: voeg navigatieknoppen toe aan de hele pagina om gemakkelijk naar uw product te springen; toon opmerkingen van uw experts of klanten om de voordelen van een nieuw product te tonen; gebruik de abonnements- of meldingsformulieren om het klantenbestand op te bouwen en te ontwikkelen. Het aanpassen van de kop- en voettekstsectie is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest als nu met de ingebouwde paginabuilder en een set plug-ins. Omdat de app-softwaresjabloon populaire Elementor-builder en Jet-plug-ins bevat, zal het helpen het unieke van uw site te benadrukken.

Template 89590: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):App ontwikkelaar, Webontwikkeling, Software, Computers en Internet
Tags:app, application, apps, form, info, launching, mobile, phone, portal, product, progress, site, store, templates, themes, web, wordpress, website, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?