WPbase WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Deel uw berichten met WordPress zelfstudiethema Kijk hoe cool uw inhoud eruitziet met de WP-basis. Dankzij de geweldige structuur van het WordPress-zelfstudiethema kunt u de inhoud in verschillende secties verdelen. Door een bezoekersvriendelijk ontwerp kunnen uw gebruikers de benodigde artikelen zeer snel vinden. Veel pagina's om de tutorials en artikelen te plaatsen. Deze sjabloon zal nuttig zijn voor bloggers om geweldige posts te maken, online leerbedrijven om hun tutorials te plaatsen, leraren die de lessen op het web delen, etc. In het thema van de WordPress tutorial zijn er veel noodzakelijke widgets voor het presenteren van de inhoud. Op de startpagina vindt u het zoekveld waar de bezoeker trefwoorden kan plaatsen om de artikelen zeer snel te vinden. Het vermindert dus de zoektijd en vergroot de kans om iets te vinden dat uw gebruiker zoekt. Onder elke titel van het artikel vindt u de naam van de auteur, de publicatiedatum en het aantal reacties. Om op het artikel te reageren, moet de gebruiker het reactieformulier invullen. Als de bezoeker zich wil abonneren op uw blog en meldingen over nieuwe artikelen wil ontvangen, kan hij ook de e-mail invoeren in het abonneerveld dat hij kan vinden in de themavoettekst WordPress-tutorial.Categoriseer de artikelen per thema met een menuwidget in de website-header. Het vereenvoudigt ook het zoeken. Met de knoppen voor sociale netwerken kunt u uw accounts met één klik openen. Ga naar de voettekst van de site om meer pagina's te vinden. Verwijderen en toevoegen Bewerk de widgets en wijzig de informatie volgens uw smaak. We denken dat het er beter uitziet als je meer animaties of widgets toevoegt. U kunt bijvoorbeeld de titels van artikelen animeren om ze er speciaal en modern uit te laten zien. En het toevoegen van de sterbeoordeling na elk artikel zal aan uw toeschouwers laten zien hoe nuttig de tekst was. Zet de teller om de groei van het aantal abonnees bij te houden. Je kunt ook video's en afbeeldingen toevoegen om je tutorials te verdunnen en ze aantrekkelijker en begrijpelijker te maken voor de beginners. U kunt ook een blogpagina maken waar uw lezers hun eigen tutorials en handleidingen toevoegen. Het kan uw werk vereenvoudigen en de inhoud uitbreiden. Publiceer het nieuws uit uw beroepssfeer op de pagina "Nieuws" van het thema van de WordPress-handleiding. Uw lezers moeten weten wat er gebeurt in het gebied waarin ze geïnteresseerd zijn. Om de site te ontdoen van oude en niet-relevante artikelen, kunt u deze naar de pagina "Archiveren" slepen. Op deze manier zijn ze beschikbaar voor lezers, maar storen ze zich niet bij het vinden van nieuwe artikelen. Maak je geen zorgen om het ontwerp naar eigen inzicht te wijzigen. Onthoud altijd dat als u vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens de aanpassing van het thema van de WordPress-tutorial, onze 24-uurs live-ondersteuning vragen.

Template 89336: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:54
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging
Waardering: (4 beoordelingen)
Onderwerp(en):Onderwijs, Onderwijs en Boeken
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Wp&woo:1
Tags:beginners, design, education, page, template, templates, theme, tutorial, tutorials
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?