PetsGroom WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen







Template Informatie

De beste verzorgingswebsites vinden Bent u de eigenaar van een verzorgingscentrum voor honden en weet u niet hoe u de ideale website moet ontwerpen om al uw services te beschrijven? We kennen de beslissing. Bekijk onze Word-sjabloon voor hondenverzorging. Het onderscheidt zich van andere websites voor het verzorgen van honden en bestaat uit veel widgets voor al uw doeleinden. De PetsGroom-sjabloon ontvangt u met een boekingsformulier waar de klanten de verzorgingsservices kunnen boeken. Ze moeten de katten- of hondenvorm kiezen en de velden ras, leeftijd, verzorging en datum invullen. Een dergelijk type boeking is zeer comfortabel en bespaart veel tijd. Markeer de essentie Plaats alle belangrijke informatie op de startpagina van de websites voor hondenverzorging. Het is de eerste pagina die uw bezoeker ziet wanneer ze de site bezoeken. Dus als de benodigde informatie op deze pagina staat, zijn er meer kansen dat ze het opmerken. Voor dit doel bevat onze WordPress-sjabloon voor honden en katten veel secties. U kunt het nummer en de planning op de paginakoptekst plaatsen. Het is dus altijd zichtbaar voor gebruikers terwijl ze door uw sitepagina's navigeren. De getuigenissen tonen de mening van de klanten over uw diensten en u kunt zien hoeveel van hen tevreden zijn. Voeg de foto's van uw werkproces toe aan de portfolio-widget op de startpagina. Geef meer informatie over uw services op de pagina's 'Over ons', 'Services' en 'Galerij'. Korte beschrijving is goed, maar voor een beter begrip hebben de klanten volledige uitleg nodig. Laat ze meer weten over wat er in je centrum gebeurt door je te abonneren. Hiervoor moeten ze het inschrijfformulier in de voettekst van de pagina invullen. Wijzig de details en pas het ontwerp aan. Om uw websites voor hondenverzorging nuttiger te maken voor de klanten, kunt u de blogpagina toevoegen. Op deze pagina kunt u artikelen plaatsen over bijvoorbeeld het verzorgen van de huisdieren of de beste en relevante verzorgingsproducten. Maak de inhoud die niet nuttig is, maar ook interessant om meer bezoekers te vangen. Voeg meer visualiteiten toe. Dit kunnen video's van huisdieren zijn of video's over uw werkproces. Animeer uw tekst en pictogrammen om bewegingen aan de pagina's toe te voegen. De PetsGroom is gebouwd met een Elementor-builder, dus het is heel gemakkelijk om de widgets en functies te wijzigen of toe te voegen. Maak je geen zorgen als je niet goed bent in het bouwen van websites. Wanneer u problemen ondervond tijdens het werken met onze websites voor hondenverzorging, zorg er dan voor dat ons ondersteuningsteam altijd klaar staat om u te helpen deze op te lossen. Ze zijn 24 uur 7 dagen per week online. U moet alleen uw probleem in het ondersteuningssysteem beschrijven en wachten op een antwoord. We beloven zo snel mogelijk te helpen.

Template 89254: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:26
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Gallery
Onderwerp(en):Dierenoppas
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Wp&woo:1
Tags:animal, animals, care, design, dog, dogs, grooming, pet, pets, store, supplies, template, templates, theme
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?