Gloria Miles WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Word sterk en zelfverzekerd met nieuwe yogasjabloon Ben je altijd al van plan geweest om je ideeën te verspreiden en mensen te helpen op weg naar een droomlichaam? Met het recente yoga WordPress-thema kun je het publiek bereiken van mensen die klaar zijn om van gedachten en lichaam te veranderen. Met deze sjabloon kunt u klanten uitnodigen voor uw sportschool, en zij zullen de prijzen en het tijdschema al kennen. Als je een sportschool of een yogastudio hebt, zul je dit geweldig vinden! Het yoga WordPress-thema biedt je de mogelijkheid om je bedrijf te promoten via het weblog. Alle benodigde informatie is beschikbaar, u hoeft alleen maar de meest aantrekkelijke pagina te kiezen. Een paar varianten van pagina's bevatten al verschillende blokken zoals roosters, het blok over, blok met sportprogramma's, enz. Verander het ontwerp in een paar klikken U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u blokken moet veranderen of vervangen. Met behulp van de Elementor-plug-in kunt u met een paar klikken een benodigde widget naar uw pagina slepen en neerzetten. De verscheidenheid aan aangepaste widgets is erg breed. Het yoga WordPress-thema kan bijvoorbeeld geanimeerde tekst of zelfs geanimeerde afbeeldingen bevatten. U kunt een inleidende video met eigen trainingen toevoegen. Om de prestaties van uw bezoekers of die van uzelf weer te geven, kunt u de voortgangsbalkwidget of cirkelvoortgangswidget op uw pagina plaatsen. U kunt ook uw sociale netwerken promoten. Met de technologie van Jet Plugins kunt u dit op een ongebruikelijke individuele manier doen. Als u van plan bent het yoga WordPress-thema te gebruiken als promotie voor uw sportschool, kunt u de afteltimer instellen om bezoekers te informeren over de kortingen. Veel meer functies beschikbaar In de moderne wereld zijn mensen te druk om zichzelf hun vrije tijd te laten verspillen. Stel dat uw klanten geen tijd hebben om te bellen of eerder naar de sportschool te komen en een plaats te boeken. Met de mogelijkheden van het yoga WordPress-thema kunnen uw klanten gewoon uw website openen, op de knop klikken, alle benodigde informatie invullen en gemakkelijk een plaats reserveren. Vraag vrijblijvend om advies Als u het standpunt van de specialist over een aantal regelingen nodig hebt of een aantal bugs niet kunt oplossen, kunt u onze supportteam sms'en. Een team van deskundige specialisten staat klaar om al uw vragen binnen enkele minuten te beantwoorden.

Template 88511: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:15
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Yoga, Sport, Sport en Reizen
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.3.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?