Spektive WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Promoot uw bedrijf met de moderne sjabloon Een van de beste manieren om uw services bij een breed publiek te promoten, is door een persoonlijke website te maken. Met behulp van het thema materiaalontwerp kunt u eenvoudig de horizon van uw bedrijf verruimen. Het thema zit vol met unieke ontwerpoplossingen. Een aantal functies en functies zijn verzameld op de pagina's van het thema. Het enige dat u hoeft te doen, is het gewoon te vullen met uw unieke inhoud. Het kleurenschema van het thema materiaalontwerp is meestal zwart met de heldere delen, die bedoeld zijn om de aandacht van de kijker te trekken. Bovendien zal het geometrische concept van de sjabloon mensen niet afleiden van de belangrijke berichten. Alle beschikbare paginasjablonen Het themaontwerpmateriaal van Spektive bevat alle benodigde pagina's voor de creatieve en succesvolle start van uw platform. Alle pagina's kunnen eenvoudig worden vervangen, bewerkt of verwijderd, of u kunt ze desgewenst hernoemen. Onder deze pagina's zijn: Oplossingenpagina, die de rol van de startpagina van uw website speelt. Werkpagina, waar u sommige van uw projecten op een creatieve manier kunt presenteren, met behulp van een schaaklay-out. Studiopagina - hier kunt u een stukje inleidende informatie over uw studio en uw team plaatsen. Contactpagina, waar u enkele van uw links of contacten kunt plaatsen om in contact te blijven met de klanten. De mogelijkheden van het thema materiaalontwerp worden geïntroduceerd door een aantal verschillende secties. De hoofdstukken over getuigenissen kunnen worden gebruikt om de beoordelingen van eerdere klanten te laten zien. Een afbeeldingssectie is georganiseerd in een schaakindeling, maar u kunt deze aanpassen wanneer u maar wilt. Bovendien is de widget voor teamleden bedoeld om uw team aan mensen voor te stellen en hen het gevoel te geven dat ze u al kennen. Bovendien is het thema materiaalontwerp eenvoudig te gebruiken en aan te passen. Met behulp van de Elementor-plug-in voor slepen en neerzetten, kunt u een paar blokken op uw pagina's implementeren. U kunt bijvoorbeeld op elke pagina een contactformulier toevoegen. Het kan u helpen om met klanten te communiceren. Als u bovendien een abonnementsveld toevoegt, kunt u nieuwsbrieven naar abonnees verzenden. Als uw bedrijf een kantoor heeft, kunt u een Google map-widget toevoegen om mensen te laten weten waar ze u kunnen vinden. Het presenteren van de welvaart van uw bedrijf is beschikbaar met de voortgangsbalken of voortgangscirkels. U kunt ook prijstabellen toevoegen om informatie over het prijsbeleid te geven. Vraag om advies. Wees niet bang als u problemen ondervindt tijdens het werken met het thema materiaalontwerp. Het team van ervaren supporters staat klaar om u te helpen wanneer u daarom vraagt. Schrijf ons als u hulp nodig hebt bij de installatie of aanpassing.

Template 88388: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:40
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Webdesigner, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Tags:design, designed, download, material, template, templates, theme, themes
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?