Beautyrel WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Voel het comfort met deze massagetherapiesjabloon Het is gemakkelijk om uw bedrijf de massagetherapiesjabloon te presenteren. Dit thema bevat veel elementen voor de bedrijfsintroductie. U kunt over al uw diensten vertellen met behulp van verschillende widgets zoals fotogalerijen, geanimeerde dozen, enz. Uw bezoekers kunnen alles wat ze nodig hebben snel vinden. Ze kunnen ook snel contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen of het nummer te bellen dat ze op de paginavoettekst kunnen vinden. Zachte kleuren en leesbare tekst helpen bezoekers zich te concentreren op de inhoud. Deze massagetherapiesjabloon toont en markeert al uw beste kanten. Een goede mix van tekst en visuele inhoud zorgt ervoor dat gebruikers niet moe worden van lange artikelen. Enorm aantal gekoppelde knoppen maken de sitenavigatie eenvoudiger en comfortabeler. Massagetherapiesjabloon bevat pagina's als: startpagina: bestaan uit veel verschillende stukjes informatie over uw bedrijf; het ziet eruit als een korte beschrijving van de andere pagina's en laat de bezoekers een eerste indruk maken van uw diensten, na wat ze besluiten er meer over te lezen of niet; cadeaubonnen: vertel klanten over uw cadeaubonnen; het is een goed idee om de relax met uw naaste mensen te delen; about: is een pagina die uw bedrijf beschrijft, u en uw team aan gebruikers voorstelt en over uw eerste stappen in deze zakelijke sfeer vertelt; massage: toon al uw diensten aan de klanten met deze pagina; contact: een pagina voor een snelle verbinding met u, inclusief aanvraagformulier, telefoonnummer, adres en u kunt ook de sociale netwerkkoppelingen toevoegen als u dat wilt. U vindt ze allemaal in de paginakoptekst, het bedrijfslogo en de knop "Krijg een massage". Meer informatie over het bedrijf (nieuws, behandelingen, blogs, beoordelingen, help, enz.) Staat in de voettekst. Bij het maken van de massagetherapiesjabloon hebben we aandacht besteed aan alle aspecten die u nodig hebt voor een succesvol bedrijfspresentatie. Gebruiksvriendelijke interface en goede inhoud zijn wat we wilden om een goed thema voor u te maken. Het thema aanpassen en wijzigen In onze massagetherapiesjabloon hebben we veel functies opgenomen, maar u kunt de site ook naar eigen inzicht aanpassen. Probeer de JetElements. Met hun hulp kunt u bijvoorbeeld verschillende galerijen of carrousels toevoegen, schuifregelaars en banners maken, de tekst animeren en nog veel meer. Ondanks het contactformulier kunt u een registratieformulier maken om klanten hun eigen accounts te laten maken, waar ze hun geboekte plaatsen, actieve abonnementen, enz. Kunnen zien. Gebruik meer widgets voor uw bedrijf. En als u daarbij problemen of vragen heeft, kunt u onze specialisten om ondersteuning vragen. Ga naar onze site en vul het formulier in om hulp te krijgen. Het ondersteuningsteam werkt de klok rond, dus maak je geen zorgen om contact met ze op te nemen.

Template 88383: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Schoonheidssalon, Nagelsalon, Massage Salon, Kapper, Tattoo, Beauty, Fashion en Beauty, Salon
Tags:beauty, best, design, massage, physiotherapy, template, templates, theme, therapy, wordpress, website, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?