Devling WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Maak de portfoliowebsite voor ontwikkelaars met het beste WordPress-thema Of u nu een professionele ontwikkelaar bent of alleen uw eerste stappen in de codering zet, u hebt meer mensen nodig om uw product te bekijken. In dit geval is er geen betere manier om uw werken herkenbaar te maken dan een eigen website te maken. Gerund door WordPress, zal de combinatie van Jet-plug-ins en Elementor de portfoliowebsite voor ontwikkelaars helpen het krachtigste hulpmiddel te worden om uw producten te promoten. Het thema is een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun software, patronen of applicaties bekend te maken. Gebruik de volledige kracht van de plug-ins Het meest moderne en geavanceerde ontwerp wordt geleverd door ons thema. Het thema omvat een breed scala van de meest aantrekkelijke visuele triggers, die een solide interface bieden. De samenwerking tussen minimalistisch kopontwerp en zwevende geometrische vormen ziet er schoon en netjes uit. Bij het maken van de portfolio-website voor ontwikkelaars is het noodzakelijk om de pagina's gemakkelijk te volgen en begrijpelijk te maken voor niet-geïnformeerde mensen. Eenvoudige en opvallende tekstblokken zullen de aandacht van de klant vestigen op de ernst van uw bedrijf. WordPress-website voor ontwikkelaars omvat het verzamelen van basispagina's, zoals: Startpagina; Over mij pagina; Neem contact met mij op pagina Introductie producten pagina. Met de hulp van Elementor, dat drag & drop-technologieën biedt, kunt u comfortabel genieten van alle voordelen van het parallax-effect, geïmplementeerd op uw webpagina's. Wat een portfolio-website zal zijn zonder een slimme galerij? U kunt de diversiteit van de nieuwste galerijwidgets proberen om ervoor te zorgen dat uw producten correct worden geïntroduceerd. Als u bovendien de behoefte voelt om uw website meer individueel te maken, kunt u eenvoudig elke widget aanpassen. De plug-ins toepassen of de ene vervangen door de andere Als u nog een paar widgets op de portfoliowebsite van uw ontwikkelaar wilt toevoegen om producten te vertegenwoordigen of mensen aan te moedigen om samen te werken, is de eenvoudigste manier om Elementor te openen. Embedded Jet-plug-ins bevatten widgets zoals voortgangsbalk, cirkeldiagram, tijdlijnen, beeldvergelijkingen en nog veel meer. Stel dat u een portfoliowebsite wilt ontwikkelen voor een team van ontwerpers. In dit tempo kunt u een pagina toevoegen met informatie over uw team of uw services, waardoor uw site betrouwbaarder wordt. Klinkt ingewikkeld? Echt niet! Met behulp van Jet-plug-ins hoeft u alleen de widget Teamlid of Cherry Services naar uw pagina te slepen. De steungroep zal er voor u zijn De meest deskundige technische specialist zal u zelfs geen minuut verlaten. Als u problemen ondervindt bij het installeren of uitvoeren van de portfoliowebsite voor ontwikkelaar WordPress Theme, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam voor de juiste instructies.

Template 86943: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:24
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Portfolio
Onderwerp(en):Ontwerp, Ontwerpstudio, Design en Fotografie
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Tags:agency, creative, design, developer, development, game, portfolio, software, web, website, it
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?