Patrick WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Uw Creative Designer Portfolio-websitesjabloon met Elementor Builder Hoe adverteert u zelf als u ontwerper bent? Natuurlijk, met de unieke ontwerpen en een absoluut originele eigen website die je kunt bouwen met de Patrick designer portfolio website template voor WordPress. De website-sjabloon voor de designerportfolio van Patrick is een artistiek en kleurrijk thema met alle benodigde blokken en items voor een individuele presentatie: beschrijf uw weg naar succes in het ontwerpbedrijf op de pagina 'Over'; presenteer de meest populaire auteursprojecten op de juiste pagina; beschrijf de details van elk ontwerp op een “Single work” -pagina door foto's en een korte toe te voegen; laat uw coördinaten achter op de contactpagina. De lay-outs van het sjabloon van de designerportfolio-website worden gepresenteerd in witte en koraalkleuren met rood-zwarte details en nette afbeeldingen. Een waterdichte set visuele blokken geeft inhoud alleen in het beste licht weer, zodat u: uw ontwerpprijzen en beschrijving van ervaringen kunt toevoegen aan bruikbare tekstblokken; gebruik de prijslijst in het formaat “kop-prijs” om uw ontwerpdiensten te schetsen; geniet van geweldige lettertypen voor de Patrick-koffersjabloon die belangrijke tekstblokken benadrukt; sociale knoppen weergeven zodat uw bezoekers uw beste projecten opnieuw kunnen posten. Deze websitesjabloon voor designerportfolio heeft een ingebouwde Elementbuilder en een Jet-plug-insbibliotheek met een interactieve bewerkingsfunctie, een adaptief ontwerp voor alle apparaten, en waarmee u ook de kop- en voettekst opnieuw kunt ontwerpen, de schuifregelaar kunt aanpassen, overlays kunt toevoegen of kunt demonstreren afbeeldingen in galerijen en carrousels.

Template 86470: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:53
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Animation:Parallax
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Webdesigner, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Tags:creative, design, designer, graphic, minimal, one, online, page, personal, portfolio, site, template, templates
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?