Gardenio WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Landschapsontwerp WordPress-sjabloon met de Elementor Page Builder Wat de schaal van uw landschapsbedrijf ook is, of welke services u aanbiedt, het is niet moeilijk om een website voor landschapsarchitectuur te maken. Vooral als u er speciaal een tuinsjabloon voor hebt ontworpen. Gardenio-sjabloon is goed als u klaar bent om zelf een website te bouwen. U hoeft geen expert te worden om het uiterlijk aan te passen met Elementor Builder. Dit extra eenvoudig te gebruiken thema is meer dan genoeg om uw klanten de nodige informatie te bieden om geïnteresseerd te blijven in wat uw landschapsbedrijf hen zou kunnen geven. Omdat niet altijd een enorme website met veel pagina's het beste is dan een minimalistisch voorbeeld. De meest elementaire details in dit tuinsjabloon: toon uw zakelijke stijl en positie op de startpagina; resultaten en diensten demonstreren op de juiste tabbladen; deel recent evenement of nieuws op de blogpagina; voeg contactinformatie toe met slechts één pagina. Het belangrijkste voordeel van deze sjabloon voor tuinarchitectuur is een console voor het bouwen van Elementor-pagina's met het assortiment Jet-plug-ins. U kunt dus gemakkelijk elk ontwerp maken. Als u problemen of deskundige hulp hebt bij het hanteren van uw tuinaanlegsjabloon, bent u altijd zeker van onze technische ondersteuningsspecialist die 24 uur per dag beschikbaar is.

Template 86363: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:21
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Author_user_id:1519369
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Team Members, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Tuinontwerp, Hovenier, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Tags:construction, fencing, furniture, garden, gardener, gardening, gardens, irrigation, landscape, lawn, maintenance
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?