Visity WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Beste wit-groen landschapsontwerp WordPress-sjabloon voor tuinkantoren Op zoek naar een nieuwe site om uw landschapsontwerp te presenteren? Let vervolgens op het witgroene Visity-landschapsontwerp WordPress-sjabloon met de benodigde paginaset. Dit thema zal nuttig zijn voor ontwerpers, groenbedrijven of plantkantoren. Deze landschapsontwerp WordPress-sjabloon heeft een eenvoudig en vriendelijk ontwerp. Het is erg handig en het belangrijkste dat inhoudsblokken naar de eerste pagina kunnen worden gebracht. Hier is het ook eenvoudig om mogelijke services te tonen, de nieuwste projecten met secties te demonstreren voor meer gedetailleerde kenmerken. En natuurlijk, voeg commentaar toe aan het einde van de zijkant. Meer informatie kan worden geplaatst in de speciale blokken in de WordPress-sjabloon voor landschapsontwerp. U kunt rapporteren over uw marketing of team van experts op de 'over ons'-pagina. Toon mogelijke services en stappen voor hun implementatie op het tabblad 'services'. Hoogtepunten over de unieke service, soorten services en beschikbare services, kunnen gemakkelijk worden geplaatst op de productbeschrijvingspagina en blogportfolio. Elke pagina heeft een reeks visuele effecten die belangrijke klantinformatie benadrukken: informeer eenvoudig over uw projecten, voeg gewoon een vormverdeler toe aan uw pagina's; aan klanten laten zien hoe consistent ze services moeten implementeren met de stapsgewijze widget; gebruik openbare getuigenissen op alle pagina's van een WordPress-sjabloon voor landschapsontwerp; voeg een hiërarchische vorm toe om de prijzen op te scheppen. Verwijder alle beperkingen voor uw site door te baseren op de Elementor-paginabuilder in de WordPress-sjabloon voor landschapsontwerp. Met de Elementor kunt u immers een professioneel website-ontwerp maken met geavanceerde functionaliteit. En Jet Addons helpen u bij het toevoegen en bijwerken van de dynamische inhoud, het uiterlijk ervan te wijzigen en volledige pagina's, videolay-outs en tekstopmerkingen te maken.

Template 86052: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:84
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Animation:Parallax
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Portfolio
Waardering: (6 beoordelingen)
Onderwerp(en):Landschapsontwerp, Hovenier, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Wp&woo:1
Tags:construction, fencing, furniture, garden, gardener, gardening, gardens, irrigation, landscape, lawn, maintenance
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?