ITravel WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Uw buitengewone websitepagina voor reisblogs voor de presentatie van reizen Het was nog nooit zo eenvoudig om uw indrukken van reizen en reizen van over de hele wereld te delen als nu met de websitepagina voor reisblogs. Dit soort sjabloon is ideaal voor een enkele reiziger, reisbureaus, gidsen en iedereen die het publiek wil delen. De ITravel-sjabloon voor WordPress heeft een buitengewoon ontwerp en wordt het middelpunt van de aandacht van uw potentiële lezers en volgers. Met de volledige galerij en het brede bloggedeelte voor het vertellen van verhalen, toont het uw reis in het best mogelijke licht. En wat heb je nog meer nodig om te worden gehoord en gezien op internet? Dus in dit geval wordt het websitepatroon van de reisblog een allesomvattende oplossing voor het schrijven over uw ongewone ervaringen in het buitenland. De ITravel-sjabloon wordt weergegeven in de ongebruikelijke geometrische stijl en hiermee kunt u al uw foto's van de reis eenvoudig op de startpagina weergeven. In combinatie met de niet-afleidende inhoud en navigatieknoppen toont het alle privileges van uw reisbedrijf. Een andere belangrijke kant zijn de belangrijkste kenmerken van dit websiteblad voor reisblogs: pas je aan je evenementsectie aan om de belangrijkste avonturen te delen. Geniet van het weergeven van je foto's in het heldengedeelte van de sjabloon; gebruik de vormverdeler om de informatie over jou te markeren en uw levenslange doelen; toon uw nieuwste publicaties direct op de voorpagina in een zeer stijlvol ontwerp met een achtergrond gemaakt van de foto's van uw reizen; verken een verscheidenheid aan lay-outs voor uw blogpublicaties; trek de aandacht van uw bezoekers met parallax achtergrond ingesteld voor de Over mij-pagina; maak het gemakkelijk om contact met u op te nemen met behulp van het nette contactformulier, altijd in het zicht van uw publiek; stel een call-to-action-formulier in de voettekst in en help uw klanten meer te weten; voeg sociaal delen toe om uw merkherkenning op de media.En nog een ding, dit websiteblad voor reisblogs bevat de meest geavanceerde front-end element-bouwer met slepen en neerzetten. Dus het creëren van high-end, pixel perfecte websitepagina's en ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig.

Template 85752: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Reizen, Sport en Reizen
Tags:adventure, agency, agent, booking, for, guide, holiday, landing, page, personal, site, templates, tour, travel, travelling, travels, wordpress, website, blog
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?