Adam Smith WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Tattoo Pro WordPress-thema met ingebouwde galerij Hoog functioneel Adam Smith tattoo pro WordPress-thema is goed voor het maken van een persoonlijke website als je een artiest of tattoo-studio bent. De goed gebouwde sjablonen tonen perfect professionele tattoo-vaardigheden en -vaardigheden. In dit geval is het de beste weboplossing voor persoonlijke promotie. Het Adam Smith tattoo pro WordPress-thema is heel eenvoudig, maar bevat alle essentiële elementen en pagina's tegelijkertijd. Het helpt om jezelf aan te kondigen met de set van beknopte pagina's die dit WordPress-thema zijn gebouwd. Met Adam Smith kunt u: uw succesverhaal weergeven op het "over mij" -blok; beschikbare services van uw bedrijf presenteren op actuele pagina; portfolio weergeven met behulp van de stijlvolle galerij. Het belangrijkste accent van dit tattoo pro WordPress-thema is het stijlvolle zwart-wit ontwerp dat alle website-mogelijkheden toont zonder af te leiden van de hoofdinformatie. Adam Smith-thema is een harmonieuze combinatie van goede services met moderne up-to-date functies. Het laatste grote voordeel van Adam Smith tattoo pro WordPress-thema is dat het gebaseerd is op de Elementor-paginabouwer met de Jet-plug-inscollectie. Het helpt om eenvoudig een website te maken door visuele blokken en elementen aan te passen om de aantrekkelijkheid en bruikbaarheid van uw website te vergroten.

Template 85356: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:36
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Animation:Parallax
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Gallery, Portfolio
Onderwerp(en):Tattoo, Beauty, Fashion en Beauty, Salon
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Wp&woo:1
Tags:beauty, business, dark, ink, personal, salon, site, studio, tattoo
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?