Scoprum WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Duidelijk meubeldesign Wordpress-thema met de Strong Gallery Scoprum meubeldesign WordPress-thema is een eenvoudig en goed gebouwd sjabloon. Scoprum is ideaal voor moderne studio's en helpt om niet-typische interieurontwerpen te tonen. Dankzij het minimalistische uiterlijk, laat dit meubelontwerp WordPress-thema extra visuele effecten toe en leidt het de aandacht van de klant niet af van de hoofdinhoud. Het zal eerder het belang van beschikbare diensten benadrukken. Dit is duidelijk te zien in het geval van de Portfolio-pagina met de galerij met projecten. De Portfolio-pagina heeft een preview-functie waarmee klanten alle ideeën voor interieurs in detail kunnen verkennen. Maar als u belangrijke inhoud wilt lineen, kunt u de stijlvolle widgets in dit WordPress-thema voor meubelontwerp gebruiken. De widgets helpen je zoveel geweldige dingen te doen tijdens het gebruik van dit thema: integreer getuigenissen rechtstreeks op de startpagina; geef je prijzen en deel je beste projecten met de klanten; gebruik het contactformulier. Omdat Scoprum is gebaseerd op de ingebouwde Elementor-paginabuilder en de lijst met Jet-plug-ins, zal het ontwerpen van de website met het meubelontwerp WordPress-thema een eenvoudige taak zijn voor iedereen, van ervaren professionals tot beginners.

Template 85316: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:51
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Gallery
Waardering: (4 beoordelingen)
Onderwerp(en):Meubels, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
TmPrime:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?