Egrowit WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Mooi uitziend en duidelijk Egrowit digitale marketingadviseur WordPress-thema is de beste manier om uw online marketingdiensten te promoten. Dit WordPress marketingadvies-sjabloon heeft het juiste ontwerp voor het vertegenwoordigen van uw marketingbedrijf en helpt u uw diensten van de beste kant te laten zien. Het is een eenvoudige WordPress digitale marketingsjabloon met de kleurrijke vooraf gebouwde secties waarmee de belangrijkste services die u voor de klanten biedt, kunnen worden gedemonstreerd. Met de Egrowit is het ook mogelijk om alle benodigde blokken met de resultaten van uw werk op de hoofdpagina weer te geven: de groep partners demonstreren; toon de getuigenissen van de dankbare klanten; het bewijs leveren van het laten groeien van uw klanten. Er is ook een blok met een inschrijfformulier dat u kunt gebruiken om de basis van uw e-mail te laten groeien. Dankzij het online supportblok kunnen klanten kansen ontdekken om hun bedrijf snel te vergroten. Extra mogelijkheden en widgets met de Elementor-paginabuilder en Jet-plug-ins zorgen voor ononderbroken werk van uw digitale marketingwebsite. Het grootste voordeel van het WordPress-thema van Egrowit digital marketing consultant is de flexibele aanpassing van de elementen.

Template 85267: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:67
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Zakelijk
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?