Dealom WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen







Template Informatie

Dealom-thema biedt u alle middelen om uw website gericht op het onderwerp van een bedrijfsbureau te stimuleren. Hier vindt u alle pagina's die met Elementor zijn gemaakt en ontworpen. Alle inhoud en stilering is al gemaakt en kan eenvoudig worden gewijzigd zonder codering die het beste bij uw doeleinden past. Het thema omvat Jet-plug-ins voor eenvoudigere inhoudsopbouw en alle benodigde secties om uw bedrijf op internet weer te geven. Het Dealom-thema is perfect voor het vertellen van verhalen, teamvertegenwoordiging en het weergeven van getuigenissen van tevreden klanten. Hiermee kunt u de services die uw bedrijf biedt in het beste licht presenteren.

Template 84609: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:2
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Portfolio
Onderwerp(en):Consultancy
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Newsletter Subscription
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?