Bettum WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Bettum maakt het gemakkelijk om medische diensten te presenteren, met alle pagina's die nodig zijn om afdelingen en specialisten weer te geven. De pagina's zijn op een stijlvolle manier ontworpen. Elke sectie is gewijd aan de inhoud van gespecialiseerde medische industrie. Hier vindt u de secties om het consultatieschema van de kliniek, medische diensten, diploma's en een contactformulier weer te geven. Het Bettum-thema is gebouwd met de intuïtieve paginabouwer en Jet-plug-ins van Elementor en is precies wat u nodig hebt als u op zoek bent naar een schoon en aantrekkelijk thema voor een site die de aanwezigheid op het web van uw medische instelling zal vergroten.

Template 84106: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:161
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Waardering: (11 beoordelingen)
Onderwerp(en):Gezondheid en Medisch
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
TmPrime:1
Tags:center, clinic, consultant, consulting, dentist, doctor, health, healthcare, help, hospital, laboratory, medical, medicine, patients, services, wordpress, website, elementor
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?