MoversGo WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

MoversGo-thema maakt het gemakkelijk om de bewegende bedrijfsdiensten op de meest voordelige manier weer te geven, met alle nodige details. Het thema is gemaakt voor WordPress en Elementor drag-n-drop paginabuilder, en het stelt u in staat om elk klein detail van de pagina aan te passen, de stijlen te beheren zonder codering. Hier vindt u de vooraf ontworpen secties voor klantengetuigenissen, de serviceblokken, de pagina Projecten met de verhuisaanbiedingen. De contactpagina is al beschikbaar en moet minimaal worden aangepast op de live website.

Template 84082: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:158
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Verhuisbedrijf, Vervoer, Zakelijk
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Wp&woo:1
Tags:company, delivery, moving, packaging, relocation, services, theme, transport
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?