Technotour WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Technotour is een logische keuze als u op zoek bent naar een schoon, minimalistisch WordPress-thema op basis van Elementor om uw online IT-cursussen onder de aandacht te brengen. Dit WordPress-thema combineert de functionaliteit van Jet-plug-ins voor Elementor met een strak ontwerp. Het heeft een vooraf ontworpen reeks pagina's om cursussen, docenten, blogs en beoordelingen door studenten weer te geven in een prachtige minimalistische vorm. Hier vindt u testimonials blokkeren, stijlvol contact voor en een prachtig filterbaar portfolio. Check Technotour uit om te leren hoe u uw online cursussen kunt starten met dit thema!

Template 83931: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:61
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Elementor Page Builder, Services, Team Members, Testimonials, Trending Posts
Functionaliteit:Blog
Onderwerp(en):Onderwijs
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Newsletter Subscription
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?