Stoolex WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Presenteer uw interieurontwerpbureau op de meest opwindende manier met behulp van het Stoolex-thema. U zult bezoekers de nodige informatie kunnen geven en de belangrijkste kenmerken van uw bedrijf kunnen benadrukken. Er zijn vooraf ontworpen pagina's, zoals Home, Over ons, Services en Galerij, waar u relevante inhoud toevoegt. U zult ook statistische gegevens en de lijst van uw tevreden klanten met het Stoolex-thema weergeven. Bovendien heeft het krachtige functionaliteit, die wordt aangeboden door Jet-plug-ins voor Elementor-paginabuilder. Met de JetThemeCore-plug-in kunt u eenvoudig aangepaste pagina's, kop- en voetteksten maken. Met de plug-in JetTabs organiseert u de inhoud in compacte tabbladen en accordeonblokken met intuïtieve navigatie. Met de JetMenu-plug-in kunt u stijlvolle megamenu's maken met vervolgkeuzelijsten en deze verrijken met de juiste inhoud. De JetElements-plug-in is handig door binnen een paar klikken aantrekkelijke widgets aan de pagina's toe te voegen. Je zult de functionaliteit van headers en footers uitbreiden met de plug-in JetBlocks. Een responsive Stoolex-thema is een geweldige optie om uw interieurontwerpbureau te promoten.

Template 82329: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:10
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Functionaliteit:Blog, Gallery
Onderwerp(en):Interieurontwerp, Meubels, Ontwerp, Huishoudelijk, Design en Fotografie, Decor
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?