Blezux WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Promoot uw digitale bureau op de meest creatieve manier met het Blezux-thema. Je zult in staat zijn om informatie over je bedrijf, geleverde diensten, succesvolle projecten en nog veel meer met dit thema te tonen. Het heeft een moderne, stijlvolle uitstraling en een handige interface. Het bevat vooraf ontworpen pagina's, waar u een geschikte inhoud kunt toevoegen en de website klaar zal zijn. Er zijn ook krachtige Jet-plug-ins voor Elementor, wat handig zal zijn door de website aan te passen aan uw behoeften en visie. Met de JetThemeCore-plug-in hebt u de mogelijkheid om aangepaste kop-, voetteksten en zelfs speciale pagina's te maken zonder codeerkennis. De JetElements-plug-in biedt u een reeks aantrekkelijke en nuttige widgets voor het op een betere manier maken van verschillende inhoud en het presenteren van informatie. Met de plug-in JetBlocks kunt u de functionaliteit van kop- en voetteksten eenvoudig en snel uitbreiden. JetBlog-plug-ins helpen bij het weergeven van blogposts in een goed gestructureerde vorm. Blezux is een responsive thema, dat je helpt om meer klanten te engageren!

Template 82198: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Accountant, Management, SEO, Outsourcing, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:advertising, brand, branding, business, communication, digital, events, innovation, media, product, projects, promotion, relations, responsive, services, social, speakers, strategy, team, pr
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?