Provem WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Maak een aantrekkelijke website met uw bedrijf, die eersteklas petroleumoplossingen en -diensten aanbiedt met het Provem-thema. Het heeft een klassiek ontwerp en een handige interface. U kunt met dit thema over uw bedrijf, diensten, teamleden, projecten en nog veel meer informeren. Bovendien zult u genieten van het aanpassen van de website met behulp van een krachtige bundel met Jet-plug-ins voor Elementor. De JetElements-plug-in biedt een aantal nuttige elementen en maakt het mogelijk verschillende soorten inhoud te maken. Met JetTabs plug-in vindt u de inhoud eenvoudig in stijlvolle tabs en accordeonblokken. Met de JetThemeCore-plug-in maakt u aangepaste headers, voetteksten en speciale pagina's zonder codeerkennis. Je zult de functionaliteit van kop- en voetteksten uitbreiden met behulp van de plug-in JetBlocks. Je zult je blogberichten op een spannende manier organiseren met de JetBlog-plug-in. Provem is een responsive thema, dat een hulpmiddel zal zijn om meer klanten te betrekken en services het beste te presenteren.

Template 81339: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:43
Bronbestanden:
Animation:Parallax
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Gallery, Corporate
Onderwerp(en):Zonnepanelen, Windenergie, Biobrandstof, Groene Energie, Milieu, Zakelijk
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?