Relarum WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Maak een moderne blog met behulp van het Relarum-thema. U kunt de inhoud van uw website op de gemakkelijkste manier organiseren. Er zijn vooraf ontworpen pagina's, zoals Outfits, Trends, Beauty en Fashion, waar u gemakkelijk en snel relevante informatie kunt presenteren. Het is mogelijk om informatie over jezelf toe te voegen, de berichten te categoriseren en sociale links te tonen. Relarum-thema heeft een modern design en krachtige functionaliteit. Het bevat een krachtige Jet-plug-insbundel voor Elementor. Met de JetElements-plugin verrijkt u de inhoud met aantrekkelijke elementen en styliseert u ze zoals u dat wilt. JetTabs-plug-in maakt het mogelijk om de inhoud te lokaliseren in compacte tabbladen en accordeonblokken. Met de JetThemeCore-plug-in maakt u aangepaste kop-, voetteksten- en speciale pagina's en selecteert u ook vooraf gemaakte secties over verschillende onderwerpen en voegt u ze in de website in. Je zult de functionaliteit van kop- en voetteksten uitbreiden met behulp van de plug-in JetBlocks. JetPopup-plug-in is een geweldige tool om specifieke informatie voor bezoekers aan te kondigen in de vorm van pop-ups. Met een responsive Relarum-thema zal je blog populair worden en zul je meer bezoekers naar je blog trekken.

Template 80997: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:29
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Trending Posts, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Portfolio, Blogging
Onderwerp(en):Fashion Blog, Mode, Fashion en Beauty
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?