FreeBook WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

FreeBook-thema is een perfecte oplossing voor het maken van een website met e-boeken. U kunt de volledige informatie over het ebook en de functies ervan verstrekken. Er zijn vooraf ontworpen pagina's, zoals Home, About en Blog, waar u in een paar klikken de inhoud kunt aanpassen aan uw behoeften en doeleinden. Het thema van FreeBook heeft een stijlvol ontwerp en een handige interface. Je zult verrast zijn door een krachtige functionaliteit ervan. Het bevat een krachtige Jet-plug-insbundel voor Elementor-paginabuilder. JetElements plug-in is een geweldige tool voor het maken van verschillende soorten inhoud en het verrijken met aantrekkelijke elementen. Met de JetThemeCore-plug-in is het mogelijk om aangepaste headers, voetteksten en speciale pagina's te maken zonder enige codeerkennis; bovendien selecteert u vooraf gemaakte secties en hele pagina's en voegt u deze eenvoudig in uw website in. Met de plug-in JetBlocks implementeert u extra functies voor kop- en voetteksten. Met de JetBlog-plug-in kunnen blogberichten op een boeiende en intuïtieve manier worden gepresenteerd. Een responsive en gebruikersvriendelijk FreeBook-thema helpt u de voordelen van het e-book te benadrukken en de aandacht van bezoekers te trekken.

Template 80949: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:13
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Events Calendar, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Gallery, Portfolio, Blogging
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Boeken, Onderwijs en Boeken
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.2.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?