Lexut WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Presenteer uw onderwijsinstelling op een aantrekkelijke manier met behulp van het Lexut-thema. Je zult informatie geven over je school, het leven op de campus, evenementen, leraren, een scala aan activiteiten en nog veel meer met dit thema. Het heeft een helder ontwerp en krachtige functionaliteit, die u zullen helpen de populariteit van uw school te vergroten en potentiële studenten te betrekken. Er zijn vooraf ontworpen pagina's met handige interface, waar u de inhoud kunt wijzigen en een website klaar zal zijn. Als u de website naar wens en smaak wilt aanpassen, kunt u krachtige Jet-plug-ins gebruiken voor Elementor-paginabuilder. Met de JetElements-plugin verrijkt u de inhoud van de website met nuttige elementen en past u ze gemakkelijk en snel op verschillende stijlinstellingen toe. Met de plug-in JetTabs organiseert u de inhoud in compacte, goed gestructureerde tabbladen en accordeonblokken. U selecteert vooraf gemaakte secties over verschillende onderwerpen en voegt ze in pagina's in met behulp van de JetThemeCore-plug-in. De JetBlocks-plug-in maakt het mogelijk om extra functionaliteit aan headers en footers toe te voegen zonder enige codeerkennis. Lexut is een volledig responsive en handig thema, dat een goede hulp zal zijn door een perfect beeld van je school te creëren!

Template 80114: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:26
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML, WordPress eCommerce
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Onderwijs, Onderwijs en Boeken
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.1.x
Ontwikkeld voor:WooCommerce 3.6
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?