Respes WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Respes WordPress Theme
Respes WordPress Theme
Respes WordPress Theme
Respes WordPress Theme
Respes WordPress Theme

Template Informatie

Liefhebbers van klassiek design zullen dol zijn op dit thema! Het is elegant, knielig en ingetogen. Behalve een schoon ontwerp krijgt u een krachtige en eenvoudig te gebruiken Elementor-paginabuilder, waarmee u uw inhoud kunt aanpassen en verschillende widgets, achtergronden, verschillende effecten en andere elementen kunt maken. Het thema wordt geleverd met JetElements-plug-in, die exclusieve modules bevat, die de Elementor-functionaliteit aanzienlijk uitbreiden. Ook kun je JetBlog vinden - een verbluffende plug-in voor een betere weergave van je blogs-layout. Respes bevat geweldige JetTabs- en JetBlocks-plug-ins, speciaal ontwikkeld om op maat gemaakte tabbladen en verschillende elementen aan uw site toe te voegen. Met de plug-in JetTricks kunt u verschillende visuele effecten aan uw webpagina's toevoegen. En de laatste, maar niet de minste, JetThemeCore! Deze krachtige plug-in maakt het mogelijk om uw eigen headers, footers, secties samen te stellen en aan te passen aan uw behoeften. Respes is de juiste keuze als u uw juridische dienstverlening naar een hoger niveau wilt tillen. Met zijn hulp kunt u uw advocatenkantoor introduceren bij uw bezoekers en zich onderscheiden van uw concurrenten.

Template 78872:
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:44
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging, Corporate
Waardering: (3 beoordelingen)
Onderwerp(en):Advocaat, Advocatenkantoor, Rechten, Zakelijk, Mens en Maatschappij
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?