Respes WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Liefhebbers van klassiek design zullen dol zijn op dit thema! Het is elegant, knielig en ingetogen. Behalve een schoon ontwerp krijgt u een krachtige en eenvoudig te gebruiken Elementor-paginabuilder, waarmee u uw inhoud kunt aanpassen en verschillende widgets, achtergronden, verschillende effecten en andere elementen kunt maken. Het thema wordt geleverd met JetElements-plug-in, die exclusieve modules bevat, die de Elementor-functionaliteit aanzienlijk uitbreiden. Ook kun je JetBlog vinden - een verbluffende plug-in voor een betere weergave van je blogs-layout. Respes bevat geweldige JetTabs- en JetBlocks-plug-ins, speciaal ontwikkeld om op maat gemaakte tabbladen en verschillende elementen aan uw site toe te voegen. Met de plug-in JetTricks kunt u verschillende visuele effecten aan uw webpagina's toevoegen. En de laatste, maar niet de minste, JetThemeCore! Deze krachtige plug-in maakt het mogelijk om uw eigen headers, footers, secties samen te stellen en aan te passen aan uw behoeften. Respes is de juiste keuze als u uw juridische dienstverlening naar een hoger niveau wilt tillen. Met zijn hulp kunt u uw advocatenkantoor introduceren bij uw bezoekers en zich onderscheiden van uw concurrenten.

Template 78872: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:114
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging, Corporate
Waardering: (8 beoordelingen)
Onderwerp(en):Advocaat, Advocatenkantoor, Rechten, Zakelijk, Mens en Maatschappij
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?