Quicum WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Creëer een moderne website met een intuïtieve interface en een stijlvolle uitstraling met behulp van het Quicum-thema. U kunt uw zakelijke adviesdiensten op de meest boeiende manier presenteren met dit thema. Het is mogelijk om de benodigde informatie over uw bedrijf, een reeks diensten, teamleden en nog veel meer toe te voegen dankzij het Quicum-thema. Bovendien past u de website aan volgens uw smaak en behoeften met behulp van de bundel Jet-plug-ins voor Elementor-paginabuilder. Met de JetElements-plugin verrijkt u de website met nuttige elementen en past u ze gemakkelijk en snel op verschillende stijlinstellingen toe. Met de plug-in JetTabs organiseert u de inhoud compact in de vorm van tabbladen of accordeonblokken. U maakt aangepaste kop- en voetteksten met de JetThemeCore-plug-in, ook voegt u een vooraf ontworpen gedeelte in de pagina's in met de Magic Button-optie. JetBlog-plug-ins kunnen nuttig zijn door dynamische bloggingswidgets toe te voegen. U krijgt elementaire utilitaire widgets voor het implementeren van extra functionaliteit op kop- en voetteksten. Vergroot uw zakelijke dienstverlening en trek meer klanten aan met een volledig responsive, helder Quicum-thema!

Template 78749: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:11
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Tags:agency, branding, business, company, consulting, management, marketing, modern, multipurpose, optimization, premium, products, promotion, responsive, sales, services, strategy, team, blog, seo
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?