Draxer WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Draxer WordPress Theme
Draxer WordPress Theme
Draxer WordPress Theme
Draxer WordPress Theme
Draxer WordPress Theme

Template Informatie

Levert uw bedrijf autoreparatiediensten aan? Wilt u meer klanten aantrekken en uw bedrijf een boost geven? Draxer helpt u uw autoreparatiediensten op de meest aantrekkelijke manier te presenteren. U kunt informatie geven over een reeks services, de belangrijkste functies van uw bedrijf, speciale aanbiedingen en nog veel meer met dit responsieve thema. Ook zult u in het oog springende afbeeldingen van succesvolle werken en contactgegevens op de website laten zien. U kunt de benodigde wijzigingen in uw website aanbrengen met behulp van een krachtige Jet-plug-insbundel voor Elementor-paginabuilder. De JetElements-plug-in biedt een aantal handige widgets om inhoud te verrijken en informatie te presenteren in de spannende vorm. JetTabs-plug-in kan nuttig zijn door uw inhoud compact in tabbladen en accordeonblokken te organiseren. Met de JetThemeCore-plug-in maakt u aangepaste kop-, voetteksten en secties, ook kunt u vooraf ontworpen blokken selecteren en invoegen in pagina's zonder codeerkennis. Je zult verleidelijke animatie-effecten en visuele tricks aan de pagina's toevoegen met behulp van JetTricks plug-in. Uw website zal er modern en professioneel uitzien met het Draxer-thema.

Template 78526:
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:7
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Portfolio
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Garage, Auto, Auto's en Motoren
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Newsletter Subscription
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?