Knowes WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Maak een geavanceerde website met een educatieve instelling met het thema Knowes. U kunt bezoekers van dit thema voorzien van alle nodige informatie over de school. Het bevat vooraf ontworpen paginalay-outs, zoals Home, Over, Activites, Teachers en Contact, waar u relevante inhoud gemakkelijk en snel kunt toevoegen. Het is gemakkelijk om de website aan te passen aan uw behoeften met behulp van een rijke functionaliteit van het Knowes-thema. Er zijn Jet-plug-ins voor Elementor-paginabuilder. Met de JetElements-plugin kunt u verschillende soorten inhoud maken, nuttige elementen toevoegen en verschillende stijlinstellingen toepassen zonder codeervaardigheden. De JetTabs-plug-in zal helpen om de inhoud op een compacte manier te organiseren, met behulp van tabbladen en accordeonblokken. De JetBlocks-plug-in biedt widgets voor het uitbreiden van de functionaliteit van kop- en voetteksten. U kunt vooraf gemaakte secties over verschillende onderwerpen selecteren en deze invoegen in pagina's dankzij de JetThemeCore-plug-in. Je school wordt populairder en interessanter voor potentiële studenten met een responsive Knowes-thema.

Template 78084: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Hogeschool, Onderwijs, Lagere school, Onderwijs en Boeken, Hogescholen en universiteiten
Tags:awards, career, certificate, courses, design, education, events, knowledge, online, premium, professional, programs, responsive, school, services, special, teachers, blog, it
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members
Geschikt voor:WordPress 5.6.x, 5.7.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?