Challengers WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Uitdagers - WordPress-sportthema voor voetbal-, basketbal- en cricketclubs. Opvallend volledig responsive ontwerp geeft een aangename gebruikerservaring en laat een verbluffende indruk achter. SportsPress-functies bieden een gemakkelijke manier om evenementen, wedstrijden, tafels, spelersprofielen en nog veel meer te beheren. Gebouwd met HTML5, CSS3 en Bootstrap 4, brengt het thema zijn mogelijkheden naar voren op basis van de nieuwste webtechnologieën. Uitdagers - de juiste manier om een geweldige sportwebsite te maken. Ondersteunde sporten: voetbal (voetbal), basketbal, cricket. Het thema is gebouwd zonder het gebruik van een paginabuilder. Hoewel Gutenberg Builder is gespecificeerd, wordt het niet gebruikt om pagina's te bouwen. Alle functies die in de demo worden getoond, zijn inbegrepen bij het thema (dwz niets moet apart worden gekocht om alle functionaliteit te krijgen zoals in de demo). : demo-afbeeldingen zijn niet inbegrepen. Het thema is gebaseerd op de gratis versie van SportsPress. Enkele eenvoudige aanvullende acties die nodig zijn na het importeren van de demo (ze staan vermeld in de documentatie). Het thema kan er na het importeren van de demo een beetje anders uitzien (tijdelijke aanduidingen in plaats van afbeeldingen enz.), Hoewel het verschil onbeduidend is.

Template 77292: WordPress Theme
Ontwerper:CyberSpaceArt
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Amerikaans Voetbal, Cricket, Sport, Sport nieuws, Sport en Reizen, Meer Sport
Tags:club, cricket, customizer, fixture, football, game, league, match, organization, player, responsive, soccer, sports, table, team, theme, wordpress, woocommerce, baskteball, sportspress
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Bootstrap, Premium, Responsive, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, MegaMenu, HTML 5, jQuery, HTML plus JS, Parallax
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider
Waardering: (9 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?