Upgrado WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Upgrado is een geweldige optie om je basisschool op de meest excellente manier te vertegenwoordigen. U kunt informatie over uw educatieve centrum, docenten, activiteiten en nog veel meer weergeven met behulp van dit WordPress-thema. Het is mogelijk om verschillende paginalay-outs toe te passen, het uiterlijk en de inhoud van de website aan te passen dankzij een krachtige functionaliteit van het Upgrado Education-thema. U zult genieten van het maken van een professionele website met behulp van geweldige Jet-plug-ins voor Elementor-paginabuilder. Met de JetElements-plugin verrijkt u de inhoud met verbluffende, nuttige widgets en past u ze verschillende stijlinstellingen toe. De JetMenu-plug-in maakt het mogelijk om een intuïtief mega-menu te maken met vervolgkeuzelijsten en het uiterlijk in enkele klikken te ontwerpen zonder enige codeerkennis. Met de plug-in JetTricks kunt u uw website opvrolijken met prachtige animaties en visuele effecten. JetTabs helpt u inhoud in goed gestructureerde tabbladen en accordeonblokken te plaatsen. De JetThemeCore-plug-in biedt u een grote bibliotheek met vooraf ontworpen secties over verschillende onderwerpen, die u eenvoudig in pagina's invoegt. Je basisschool wordt populairder en je trekt meer klanten aan met een responsive, helder Upgrado-thema.

Template 76561: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Onderwijs, Lagere school, Onderwijs en Boeken
Tags:activities, center, children, classes, courses, education, event, gallery, kids, knowledge, library, modern, premium, primary, projects, responsive, schedule, school, teachers, timetable
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Events Calendar, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Blog, Gallery, Parallax
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x, 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Waardering: (3 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?