Metalogic WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Metalogic is een modern WordPress-thema, gebouwd voor webontwerp, softwareontwikkeling en ISP-bedrijven. Het is ook geweldig voor software outsourcing ontwikkeling, wervingsbureau en uit personeel. Het thema ondersteunt boxed layout en wordt geleverd met drie vooraf gedefinieerde kleurenschema's. Heeft verschillende opties voor kop- en voettekst. Bevat lettertypen uit de bibliotheek met Google-lettertypen en pictogrammen van FontAwesome. Tegenwoordig dient de website als een merkidentiteit en het zou moeilijk zijn om je rivalen te omzeilen zonder er een te hebben. Dus deze kant-en-klare website is een ongelooflijke oplossing voor de start!

Template 74828: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met YetiTeam, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:125
Bronbestanden:
Features:Easy Installation, Extended Package, Extra Pages Layouts, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Team Members, Visual Editor
Waardering: (9 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Outsourcing, IT, Software, Zakelijk, Computers en Internet, Dienstverlening
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?