UnionHUB WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Tegenwoordig werken veel mensen als freelancers en is coworking een perfecte plek om tegelijkertijd met mensen te werken en te communiceren. UnionHUB is een geweldig WordPress-thema voor het presenteren van uw bedrijf en het onder de aandacht brengen van meer klanten. U kunt een concurrerende website bouwen met het thema Coworking Space. Uw site ziet er stijlvol uit en heeft een gebruiksvriendelijke interface met het thema. U kunt de pagina's naar uw eigen smaak en behoeften aanpassen met de bundel Jet-plug-ins voor Elementor-paginabuilder. De JetElements-plug-in biedt u eenvoudig te gebruiken widgets, die u zullen helpen uw ideeën op de meest passende manier te leveren. Met de JetMenu-plug-in creëer je een verbazingwekkend megamenu met drop-down secties en ontwerp je hun uiterlijk volgens jouw visie. De plug-in JetTricks helpt je om je site te jazzen met behulp van effectieve animaties en visuele tricks. Het proces voor het maken van een website wordt sneller en sneller dankzij de JetThemeCore-plug-in. Via de optie Magic Button krijgt u toegang tot een uitgebreide bibliotheek met vooraf ontworpen secties en vooraf gemaakte volledige pagina's. Informeer mensen over uw coworking-ruimte met een responsive en opvallend UnionHUB-thema.

Template 74789: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:45
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Tags:business, communication, community, conference, contacts, coworking, events, freelance, gallery, job, office, open, premium, projects, responsive, services, social, society, space, it
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, Ecwid
Waardering: (3 beoordelingen)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Search Form
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Images Included:Yes
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?