Greenex WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Vertegenwoordig uw ecologische project met een hoogwaardig Greenex Environment Multipurpose WordPress-thema. Uw site ziet er verbluffend en professioneel uit dankzij het ontwerp en de functionaliteit van het thema. Greenex is uitgerust met een krachtige Jet-plug-inset, die u zult gebruiken in Elementor-editor. Met behulp van de JetElements-plugin verrijkt u uw site met aantrekkelijke elementen en past u een breed scala aan stylinginstellingen toe. De JetMenu-plug-in is handig bij het maken van een stijlvol mega-menu met drop-down informatieve blokken. Je voegt dynamische blogging-widgets toe om posts weer te geven en gemakkelijk in te delen. Met de JetBlocks-plug-in kunnen extra functies aan kop- en voetteksten op de pagina's worden aangepast. Het zal beschikbaar zijn om de visuele effecten aan de inhoud te introduceren en deze in enkele klikken aan te passen met de JetTricks-plug-in. U installeert alle benodigde plug-ins snel met behulp van de Jet Plugin Wizard-plug-in. Het proces voor het maken van een site wordt vereenvoudigd dankzij de JetThemeCore-plug-in, u kunt de Magic Button-optie gebruiken door kant-en-klare inhoudsblokken en vooraf opgemaakte widgets te selecteren op basis van uw behoeften. Je project zal succesvol zijn en je zult door meer mensen worden gehoord dankzij een responsive en creatief Milieu-multifunctioneel WordPress-thema!

Template 73774: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:5
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Milieu, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?