Shema Israel WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Shema Israel is een geweldig WordPress-thema voor Joodse cultuur en religieus centrum. Als het geweldig werkt voor Synagogue, Orthodox en Judaism organisaties. Het thema ondersteunt RTL, het is eenvoudig te installeren, uit te voeren en bij te werken. Daarnaast hebben we de eenvoudige import van een enkele demo geïmporteerd, zodat het eenvoudig is om uw site op een demo-sjabloon te laten lijken. Geweldige documentatie en een uitstekend ondersteuningsteam staan achter de sjabloon en garanderen dat u uw project op tijd en probleemloos kunt voltooien. Let op, afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 73548: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met YetiTeam, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:20
Bronbestanden:
Features:Easy Installation, Extra Pages Layouts, Retina Ready, Visual Editor
Waardering: (2 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Sinagogue, Liefdadigheid, Religieus, Mens en Maatschappij
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?