FitPeople WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Maak kennis met dit heldere en bekroonde thema dat bij uw sportclub of een fitness-sportschool past. FitPeople WordPress Theme vertegenwoordigt uw services, personeel, prijzen en nog veel meer! Uw bezoekers ontvangen alle nodige informatie met betrekking tot trainingen en kunnen hun feedback achterlaten. Fit People-thema is ontworpen om kracht en wilskracht te symboliseren, dus trek meer mensen aan om te beginnen met trainen en lid te worden van uw studio. Bouw uw eigen inhoud en voeg uw op maat gemaakte widgets en elementen toe met behulp van de moderne Elementor-paginabuilder! Hiermee kunt u uw verschillende widgets, galerijen, schuiven, pictogrammen, knoppen en nog veel meer elementen op uw webpagina insluiten. Je zult in staat zijn om je eigen content lay-out te maken zonder codeervaardigheden en in live-modus! Ontdek krachtige JetFamily-plug-ins, dit thema is uitgerust met. JetElements bevat heel wat prachtige modules, die niet te vinden zijn in de standaard Elementor-bundel. Ontdek hoe gemakkelijk het is om spectaculaire megamenu's te maken met de JetMenu-plug-in! Begin met online verkopen met het WooCommerce-pakket dat u krijgt met het thema! Fit People WordPress Theme sterke kant is de robuuste ontwerplay-out, die koppelt met een groot aantal elementen en functies die nodig zijn voor een succesvolle website!

Template 70968: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Downloads:42
Bronbestanden:
Overige Functies:Live Search, MegaMenu, Newsletter popup, Related Posts
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Features:WordPress eCommerce
Functionaliteit:Blog, Gallery, Online Store/Shop, Portfolio
Waardering: (3 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Fitness, Sport, Sport en Reizen
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Geschikt voor:WooCommerce 3.0.x
Ontwikkeld voor:WooCommerce 3.0.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?