Tourizto WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Tourizto WordPress Theme
Tourizto WordPress Theme
Tourizto WordPress Theme
Tourizto WordPress Theme
Tourizto WordPress Theme

Template Informatie

Als je een echte fan bent van reizen en een idee hebt om je eigen website en blog over reizen te maken, zul je dit geweldige thema waarderen! Tourizto is een van de krachtigste en meest flexibele oplossingen voor WordPress-websites van reisorganisaties. Een handig ingebouwd beheerderspaneel stelt u in staat om de originele weergave aan de site te geven. Het thema is volledig crossbrowser en reageert - het ziet er geweldig uit op elk apparaat, daarom kan uw publiek uw updates overal volgen. Met behulp van de Elementor-editor voor slepen en neerzetten kunt u uw website-inhoud bouwen en de lay-out aanpassen. Bovendien krijgt u de JetElements-plug-in die tientallen unieke modules en elementen toevoegt. Kenmerken en mogelijkheden van het Tourizto-thema omvatten veel dingen. Zoals het schone en professionele ontwerp, flexibele paginalay-outs en gebruiksvriendelijke instellingen voor de beheerder. Ook adaptief ontwerp, extra widgets, Google-lettertypen, SEO-vriendelijke code en nog veel meer!

Template 70827:
Ontwerper:RockThemes
Downloads:149
Bronbestanden:
Overige Functies:Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Newsletter popup, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Features:Beheersysteem, Appointment Booking, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Waardering: (10 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Reisgids, Reisbureau, Reizen, Sport en Reizen
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Er is 1 vraag gesteld over Tourizto WordPress Theme

  Laurens
  Laurens
  Hallo,
  Het thema 70827 spreekt mij erg aan. Ik heb echter meerdere websites (3 stuks) die ik wil voorzien van dit thema. Moet ik voor elke website het thema opnieuw kopen of kan ik het thema ook op meerdere website gebruiken?
  Alvast bedankt!

  Gr. Laurens
  Martijn
  Martijn
  Hoi Laurens,

  Het thema Tourizto is voorzien van een licentie voor eenmalig gebruik. Je mag het thema dus gebruiken om één website te maken, voor jezelf of voor je klant. Het overdragen van de licentie is toegestaan (bijvoorbeeld als je een website maakt in opdracht van een klant).

  We bieden ook thema's aan met een GPL v3 licentie. Deze mag je onbeperkt hergebruiken voor verschillende projecten. Zie deze link WordPress Thema's en vink de optie GPL v3 Licentie aan.

  Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?