Cross Arena WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Maak kennis met dit pittige en moderne thema dat geschikt is voor uw CrossFit-studio, sportschool, sportclub, enz. Cross Arena WordPress Theme zal uw services, personeel, prijzen en uw individualiteit van uw sportclub sterk weergeven! Uw bezoekers ontvangen alle nodige informatie met betrekking tot trainingen en kunnen hun feedback achterlaten. Cross Arena-thema werd gesneden om kracht en wilskracht te symboliseren, dus trek meer mensen aan om te beginnen met trainen en bij je studio te komen. Bouw uw eigen inhoud en voeg uw op maat gemaakte widgets en elementen toe met behulp van de moderne Elementor-paginabuilder! Hiermee kunt u uw verschillende widgets, galerijen, schuiven, pictogrammen, knoppen en nog veel meer elementen op uw webpagina insluiten. Je zult in staat zijn om je eigen content lay-out te maken zonder codeervaardigheden en in live-modus! Ontdek de krachtige JetElements-plug-in, die veel prachtige modules bevat die niet in de standaard Elementor-bundel kunnen worden gevonden. JetMenu is de perfecte Elementor-add-on, waarmee je verbazingwekkende megamenu's kunt maken en naar wens kunt stylen. Cross Arena Crossfit Studio De sterke kant van WordPress Theme is de robuuste ontwerplay-out, die koppelt met een groot aantal elementen en functies die nodig zijn voor een succesvolle website!

Template 70645: WordPress Theme
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:87
Bronbestanden:
Overige Functies:Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Schedule, Search Engine Friendly, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Waardering: (6 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Sport, Sport en Reizen
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Er is 1 vraag gesteld over Cross Arena WordPress Theme

  Tatiana
  Tatiana
  Beste,
  Ik ben erg geïnteresseerd in deze template. Ik heb zelf nog geen ervaring met het bouwen van de website (dit wordt mijn eerste keer) en ik zou later de optie willen toevoegen dat mijn klanten de pakketten online kunnen afnemen. Is dat bij deze template ook mogelijk? Is er een webshop optie beschikbaar? En zo niet, is dat dan wel compatibel met een webshop plugin?
  Ik hoor het graag! Alvast bedankt voor jullie reactie.
  Groet,
  Tatiana
  Martijn
  Martijn
  Hoi Tatiana,

  Bedankt voor je interesse! Dit thema zit zodanig in elkaar dat je na installatie een website hebt met dezelfde inhoud als de live demo. Wat je vervolgens kunt doen is de voorbeeldinhoud aanpassen en vervangen met je eigen tekst en afbeeldingen. Op deze manier kun je redelijk snel je eigen website maken. Je beheert de website vanuit WordPress als beheeromgeving. Via de klik-en-sleep editor Elementor kun je pagina's samenstellen en aanpassen.

  Dan de mogelijkheden. Ik heb het thema voor je bekeken. Je wilt je klanten online pakketten laten afnemen. Dit is standaard niet mogelijk. Wel kunnen je bezoekers afspraken inplannen (zie live demo > Pages > General > Book an appointment). Voor deze afsprakenplanner wordt de plugin Booked gebruikt (de plugins wordt meegeleverd met het thema).

  Het thema is niet geschikt voor WooCommerce. Dit is een populaire webshop uitbreiding voor WordPress. Klein probleempje, dit Cross Arena thema werkt niet goed samen met WooCommerce. Als je een webshop mogelijkheid wilt toevoegen, dan zou ik je aanraden om een ander thema te gebruiken. Zie deze link voor een overzicht van WordPress thema's met WooCommerce, bijvoorbeeld Ritzy of Stimutus.

  Als je een thema gebruikt met WooCommerce, dan kun je redelijk eenvoudig pakketten verkopen. Wil je ook lidmaatschappen of abonnementen verkopen, kijk dan eens naar deze uitbreiding.

  Goed om te weten: Wij ondersteunen je graag bij het gebruik van het thema en beantwoorden al je vragen over bijvoorbeeld installatie en aanpassingen. Helaas kunnen we geen kosteloze ondersteuning geven op het gebruik van software en plugins van derden.

  Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?