Neobiz WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme
Neobiz WordPress Theme

Template Informatie

Maak kennis met deze zeer functionele en uitgerust met geweldige plug-ins Bedrijfsthema - Neobiz! Deze sjabloon heeft een aantrekkelijk ontwerp, dat tegelijkertijd helder en laconiek is. Het is volledig responsive - getest voor de juiste werking met verschillende mobiele apparaten. Dit zakelijke WordPress-thema wordt geleverd met een geweldig pakket plug-ins, die functionaliteit aan uw site toevoegen en u helpen bij het maken van op maat gemaakte inhoud en site-indeling. Het thema bevat een baanbrekende reeks Jet-familie-plug-ins, zoals JetTricks, JetElements, JetTabs en JetMenu, die speciaal zijn ontwikkeld als Elementor-addons. Neobiz-thema is ook uitgerust met gebruiksvriendelijke WooCommerce-plug-ins, die zijn ontwikkeld om uw online winkel op uw gemak op te zetten en in te delen. Als u op zoek bent naar een volledig geladen bedrijfssjabloon, controleert u Neobiz en ontdekt u de technische kracht, het aantrekkelijke ontwerp en een grote selectie aan plug-ins, functies en elementen! Start uw bedrijf online met Neobiz!

Template 70001:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:11
Bronbestanden:
Overige Functies:Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, MegaMenu, Media library, Performance Optimization, Sidebar Manager
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Features:Beheersysteem, Cherry Framework 5, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Projects, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Management, Reclamebureau, Outsourcing, Betaaldiensten, Kantoor, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Er is 1 vraag gesteld over Neobiz WordPress Theme

  Jack
  Jack
  Als ik bij jullie een template koop, kan ik deze template dan aanpassen en dan de template/website dan zonder problemen hosten bij Strato? Dat is mijn hostingpartij namelijk?
  Martijn
  Martijn
  Hey Jack,

  Dat zou geen probleem moeten zijn. WordPress zou zonder problemen bij Strato moeten kunnen draaien. Houd wel rekening met de minimum hoeveelheid geheugen van 96MB maar we raden aan om 128MB te gebruiken op het hostingpakket. Mocht het nodig zijn dan kun je dit via Strato laten aanpassen.

  Als je wilt kun je het thema door ons laten installeren voor slechts 35 euro inclusief Btw. Wij installeren dan WordPress voor je als nieuwe website, samen met het thema en importeren de voorbeeldinhoud. Na installatie is de website exact gelijk aan de live demo.

  Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?